Sport

N-a mai fost ca anul trecut

Ziarul de Vrancea
7 mai 2017 1358 vizualizări
Handbalistele de la CSM Bucureşti au obţinut medalia de bronz în Liga Campionilor * după ce au fost bătute măr de Vardar Skopje, au învins în finala mică pe Buducnost Podgorica, echipă la care Cristina Neagu a jucat ultimul meci * Györ ETO a caştigat trofeul

Deţinătoarea Ligii Campionilor la handbal feminin, CSM Bucureşti, a ratat, sambătă, calificarea în finala competiţiei, la Turneul Final Four de la Budapesta, după ce a fost învinsă în semifinale de formaţia macedoneană HC Vardar, cu scorul de 33-38 (13-21). Pentru CSM Bucureşti au marcat GnonsianeNiombla 8 goluri, Linnea Torstensson 5, Isabelle Gullden 4, Carmen Martin 4, Anastasia Lobaci 3, Iulia Curea 2, Oana Manea 2, Majda Mehmedovic 2, Camille Ayglon 1, Bianca Bazaliu 1, şi Aurelia Brădeanu 1. CSM Bucureşti a fost condusă copios pe toată durata primei reprize, 1-7 (min. 9), 7-13 (min. 18) şi 8-19 (min. 25), jocul fetelor lui Johansson fiind pigmentat cu nenumărate ratări, inclusiv trei consecutive de la 7 metri. Rusoaica Hmîrova, de la Vardar a primit cartonaş roşu direct înaintea pauzei, după ce i-a pus piedică pe contraatac extremei Carmen Martin. Dominaţia HC Vardar a continuat şi în partea a doua (18-27, min. 39), 21-31 (min. 44) şi 28-34 (min. 54), dar, în pofida eforturilor, CSM Bucureşti nu a găsit antidot pentru jocul advers mult mai consistent în ambele faze şi a ratat calificarea în finală, din postura de deţinătoare a trofeului.
în prima semifinală de sambătă, Györ ETO a eliminat echipa Cristinei Neagu, Buducnost Podgorica, cu scorul de 26-20 (12-9), meciul fiind arbitrat de cuplul roman Cristina Năstase – Simona Stancu. Cristina Neagu a marcat şapte goluri, iar fosta jucătoare de la Oltchim, Katarina Bulatovic a înscris de şase ori.
Ieri, în finala mică, echipa bucureşteană a învins CSM Bucureşti, caştigătoarea Ligii Campionilor la handbal feminin în 2016, a învins pe  Buducnost Podgorica, cu scorul de 26-20 (13-12). Pentru CSM au marcat Isabelle Gullden 9 goluri, Oana Manea 3, Carmen Martin 3, Camille Ayglon 2, Majda Mehmedovic 2, Aurelia Brădeanu 2, Gnonsiane Niombla 2, Iulia Curea 1, ElenaDache 1, Linnea Torstensson 1, iar de la Buducnost s-a remarcat Katarina  Bulatovic cu cinci  reuşite. Pentru Cristina Neagu (3 goluri) a fost ultimul meci în tricoul celor de la Buducnost, ea urmand să evolueze din sezonul viitor chiar la CSM Bucureşti, cu care a semnat un contract valabil pe doi ani. Cristina Neagu s-a despărţit în lacrimi de colegele ei de la Buducnost.
În finala de aseară, Györ ETO a învins, după prelungiri, cu scorul de 31-30 (15-12, 26-26) echipa Vardar Skopje.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.