Sport

VIDEO | Echipa de handbal tineret a CSM Focșani 2007, medalie de bronz la Final 8, a Campionatului Național, sezonul 2023-2024

Ziarul de Vrancea
28 apr 2024 996 vizualizări

Competiția Final 8 a Campionatului Național, sezonul 2023-2024 care a reunit primele 8 echipe din capionatul național de tineret s-a desfășurat în perioada 22-25 aprilie în Sala Sporturilor din Plopeni. În meciul pentru locul 3 sau finala mică așa cum i se mai spune, SCM Politehnica Timișoara - CSM Focșani 2007: 25-27 (12-15)

Meciul a avut loc joi 25 aprilie 2024 , de la ora 16:15, în Sala Sporturilor din Plopeni.

 

Vizionați în VIDEO de mai jos înregistrarea meciului

VIDEO | SCM Politehnica Timișoara 25-27 CSM Focșani 2007, Final 8 Tineret Masculin, Locurile 3-4, Plopeni

VIDEO:Federatia Romana de Handbal

CSM Focșani 2007 

Vișan, Zaharia, Budeanu - Iorga, Dochioiu-1 gol, Muraru-7, Popa, Golea-9, Anton, Tertelici, Pavlov-6, Apostu, Tînjală, Toboșaru-2, Lazoreac-2.

Echipa de handdbal masculin tineret CSM Focșani 2007  este antrenată de Viorel Ciubotaru și Iulian Neață.

Centrul Alexandru Golea și extrema dreaptă David Pavlov, jucători la formația de tineret a CSM Focșani 2007 au fost în prim-planul Final 8 a Campionatului Național, sezonul 2023-2024

Astfel MVP-ul turneului  a fost coordonatorul de joc Alexandru Golea

Cea mai bună extremă dreapta - David Pavlov

În finala mare a competiției

 CSU Cluj-Napoca - CSU din Suceava:28-32

 În meciul pentru locurile 7-8 

CSA Steaua București vs CSM Vaslui: 41-38

În meciul pentru locurile 5-6 

HC Buzău 2012 vs Potaissa Turda: 39-37

Citiți și:Dunărea Brăila și CSU Suceava au câștigat campionatele naționale de tineret

De luni până joi, la Mioveni (feminin) și Plopeni (masculin), au avut loc turneele finale (Final 8) ale campionatelor naționale de tineret. A fost prima ediție și ar trebui ca oamenii din federație să facă o analiză serioasă a acestei competiții, în care, la un moment dat, au evoluat și jucătoare străine (!!!) și, pe baza concluziilor rezultate, să se decidă dacă este oportună continuarea acesteia.

HC Dunărea Brăila a câștigat competiția feminină, după trei victorii: 42-19 cu CSM Corona Brașov în sferturi, 35-27 cu Minaur Baia Mare în semifinale și 29-18 cu SCM Râmnicu Vâlcea în finală. Meciul pentru locurile 3-4 a fost câștigat de Gloria Bistrița-Năsăud, 29-25 cu Minaur Baia Mare.

Echipa turneului: Ana Maria Cristea (portar, Dunărea Brăila), Mariam Mohamed (extremă stânga, Dunărea Brăila), Ana Maria Grigore (inter stânga, SCM Râmnicu Vâlcea), Francesca Bălan (centru, SCM Râmnicu Vâlcea), Ana Gavrilă (inter dreapta, Dunărea Brăila), Beatrice Raicea (extremă dreapta, Dunărea Brăila), Rebeca Geamănu (pivot, Gloria Bistrița), Bianca Neacșu (apărătoare, Dunărea Brăila).

Golgheteră: Maria Țanc (Gloria Bistrița).

MVP: Bianca Neacșu (Dunărea Brăila).

Competiția masculină a început sub auspicii nefavorabile la Plopeni, însă federația a reacționat rapid la sesizările participanților și ale presei și a dres busuiocul în ultimele două zile. CSU Suceava este campioana la tineret, după ce a învins în sferturi pe CSM Vaslui (37-27), în semifinale pe CSM Focșani (28-22) și în finală pe U Cluj-Napoca (32-28). Meciul pentru locurile 3-4 a fost câștigat de CSM Focșani, 27-25 cu SCM Politehnica Timișoara.

Echipa turneului: Andrei Lazăr (portar, SCM Poli Timișoara), Iulian Roșu (extremă stânga, CSU Suceava), Alexandru Reuț (inter stânga, CSU Suceava), Raul Ostace (centru, U Cluj), Codrin Radu (inter dreapta, CSU Suceava), David Pavlov (extremă dreapta, CSM Focșani), Alexandru Focșăneanu (pivot, CSU Suceava), Andrei Bruj (apărător, CSU Suceava).

Golgheter: Florin Drăgoi-David (CSU Suceava).

MVP: Alexandru Golea (CSM Focșani).

Text informații:handbalmania.ro

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.