Sport

Adversar de liga a patra în turul doi al Cupei României

Dan Chiriac
22 iul 2015 408 vizualizări
Euromania Dumbrăveni - Avântul Valea Mărului se joacă miercurea viitoare, de la orele 17.30

Cupa României, ediţia 2015-2016, continuă miercuri, 29 iulie, de la ora 17:30, cu meciurile celui de-al doilea tur al competiţiei. În aceasta fază vor evolua cele 37 de echipe calificate din primul tur, plus alte cinci grupări care au evoluat în sezonul trecut al Ligii a III-a. Cele 42 de echipe rezultate au fost împerecheate în 21 de meciuri eliminatorii. Euromania Dumbrăveni urmează să întâlnească pe teren propriu pe Avântul Valea Mărului. Campioana judeţului Galaţi are în componenţă şi un jucător care a evoluat mult timp în judeţul Vrancea, Cătălin Curteanu, cel care în prezent se află şi în lotul formaţiei de minifotbal Voinţa Deep Serv. Euromania Dumbrăveni a ajuns în turul doi după ce a învins la masa verde cu scorul de 3-0 pe FC Păpăiuţi, în timp ce gălăţenii au trecut după prelungiri, scor 2-1, de la Metalosport Galaţi. Conform articolului 30, alineat 9 din ROAF, în caz de egalitate după 90 de minute de joc, se procedează la prelungiri şi, dacă egalitatea persistă, la lovituri de departajare de la punctul de pedeapsă. Federaţia Română de Fotbal, prin Comisia Centrală a Arbitrilor, va delega arbitri pentru fiecare joc. În cazul jocurilor desfăşurate într-o singură manşă, pe terenul uneia dintre echipe, cheltuielile se efectuează de clubul organizator, iar după scăderea cheltuielilor de organizare, suma rămasă se va repartiza fiecărei echipe în proporţie de 50% din beneficiul net. Dacă din încasări nu rezultă beneficiu, fiecare club va suporta în mod egal acoperirea cheltuielilor. Beneficiul fiecărei echipe va fi achitat în termen de cel mult 15 zile de la data disputării jocului. Pentru turul al doilea al Cupei României, baremurile de arbitraj sunt de 940 RON. În conformitate cu articolul 31, alineat 15 din ROAF, echipele programate în Cupa României nu pot renunţa la jocuri şi nici nu pot disputa jocuri amicale în zilele în care au fost programate, sub sancţiunea eliminării lor din campionatul în care participă. Turul al treilea al Cupei României, la care vor participa cele 21 de echipe calificate din faza a doua, plus 31 echipe (restul de echipe rămase din Liga a III-a), este programată să aibă loc miercuri 12.08.2015, ora 17.30. (Dan CHIRIAC)

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.