Sport

Asociația Județeană de Fotbal Vrancea a stabilit programul pentru sezonul de primăvară

Dan Chiriac
19 ian 2024 1122 vizualizări

Asociația Județeană de Fotbal Vrancea a stabilit programul pentru sezonul de primăvară. Astfel, pe 27 februarie, la sediul AJF Vrancea, ora 11.00, va avea loc tragerea la sorți pentru Cupa României.

Cele 15 echipe vor fi împărțite în două urne. Primele opt echipe clasate în sezonul trecut vor fi în prima urmă. Alte 7 echipe vor fi în urna a doua și vor juca pe teren propriu în

primul tur. Vor rezulta 7 meciuri, iar a opta echipa, din prima urnă, care nu va fi extrasă, se va califica direct în turul doi. Se vor trage la sorți și sferturile și semifinalele.

Prima urnă va avea în componență următoarele echipe: CSL Victoria Gugești, CSM Adjud 1946, CSO Viitorul Mărășești, FC Panciu, Sportul Ciorăști, ACS Homocea, Siretul Suraia, CSC Dumbrăveni. Urna a doua va fi compusă din: Trotușul Ruginești, Național Golești, FC Caiata, Victoria Gologanu, Energia Vulturu, Dinamo Tătăranu și Gloria Bălești. În Săptămâna Mare se va juca primul tur al Cupei României. Pe 15-17 mai(intermediar) vor fi sferturile Cupei, iar semifinalele vor avea loc pe 29-31 mai( tot la mijloc de săptămână). Finala Cupei va avea loc în jurul datei de 9 iunie.

Superliga Vrancei se va relua pe 2 martie

Pe 2, 9 și 16 martie se vor juca cele 3 etape rămase din sezonul regulat. Pe 23, 30 martie, 6,13, 20 și 27 aprilie -au loc primele 6 etape din play-off, playout. După Paște, pe 11, 18, 25 mai si 2 iulie vor fi ultimle 4 etape din play-off, play-out.

Transferurile de jucători se pot face până pe data de 29 februarie 2024, cu 48 de ore înainte de startul sezonului de primăvară

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.