Sport

FC Panciu va începe campionatul pe 28 august

Dan Chiriac
19 iul 2015 596 vizualizări
Rămâne de văzut când vor începe pregătirile echipe vrâncene şi ce lot va fi prezent la reunire

Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal a stabilit datele la care se vor relua eşaloanele inferioare în fotbalul românesc. Astfel, Liga a doua va debuta pe 29 august, urmând ca al treilea eşalon al fotbalului românesc să înceapă cu o zi mai devreme. Asta pentru echipele care vor decide să joace vinerea. După cum se ştie, partidele din liga a treia se desfăşoară de câţiva ani în zilele de vineri şi sâmbătă, echipele gazdă având posibilitatea să aleagă ziua de disputare. După doi ani şi jumătate de pauză, Vrancea va avea din nou o reprezentantă în liga a treia. FC Panciu a promovat în liga a treia după ce a câştigat barajul disputat în compania celor de la Victoria Traian. Vrâncenii s-au impus cu 6-3 şi 1-1 în faţa campionei judeţului Brăila. Conducerea echipei FC Panciu a anunţat că are fondurile necesare pentru a activa în sezonul următor în liga a treia. Chiar dacă până acum echipa din Panciu nu a început pregătirile pentru noul sezon, acest lucru nu ar trebui să îngrijoreze. La nivel naţional, există foarte puţine echipe din acest eşalon care au pornit pregătirile. Având încă o lună şi o săptămâmă până la debutul noului sezon, păncenii au timpul necesar pentru a-şi încărca bateriile pentru noul sezon. Râmăne de văzut dacă FC Panciu se va înscrie oficial în liga a treia şi care va fi obiectivul în noua ediţie de campionat. Conducerea păncenilor a anunţat pentru primul sezon, ca obiectiv, o clasare pe locurile 8-10. Totodată, păncenii îşi vor pune la punct, în cele cinci săptămâni rămase până la startul campionatului, şi lotul de jucători. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.