Sport

După cadouri, elevii trec la sport !

Dan Chiriac
18 dec 2014 955 vizualizări
Azi, are loc Cupa Sărbătorilor de Iarnă, ediţia a II-a, la şah şi tenis de masă. Întrecerile se vor desfăşura la Şcoala din Pufeşti, în organizarea profesorului Nicoale Damian.

Sunt aşteptaţi zeci de copii de pe raza comunei. De asemenea, conducerea Şcolii Gimnaziale din Pufeşti împreună cu primarul comunei, Maricel Niţu, au fost mesagerii Moşului, oferind celor 480 de preşcolari şi şcolari din comună dulciuri. Este al patrulea an când, de fiecare Crăciun, patronii parcului fotovoltaic Pufeşti le oferă micuţilor pufeşteni câte o surpriză plăcută. Pentru unii copilaşi cele câteva dulciuri chiar sunt o bucurie, iar gestul dezvoltatorilor energetici este lăudabil cu atat mai mult cu cât  acesta se repetă an de an. ”Le mulţumesc sponsorilor şi în numele copiilor. Gestul pe care aceştia îl fac de câţiva ani este unul lăudabil şi ar trebui urmat de fiecare dintre noi. Să dăruim din puţinul care îl avem către cei neajutoraţi. Le doresc copiilor, Sărbători fericite şi mult succes la învăţătură!”, a precizat profesorul Nicolae Damian, directorul unităţii de învăţământ din comuna Pufeşti. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.