Sport

Meciurile de sambătă vor începe la orele 16.00

Dan Chiriac
30 sep 2014 566 vizualizări
AS Suraia şi Euromania Dumbrăveni vor oferi meciul etapei a patra u liga a cincea programează duminică etapa a doua

Ieri, la sediul AJF Vrancea s-a stabilit programul etapei a patra în  Superliga Altdorf Tehnik. Toate partidele vor avea loc cu începere de la orele 16.00, ora oficială de începere a meciurilor în luna octombrie. Cel mai aşteptat meci va avea loc la Suraia, acolo unde formaţia locală va întalni una dintre candidatele la primul loc, Euromania Dumbrăveni. FC Panciu va avea o misiune dificilă în deplasare, cu Victoria Gugeşti, în timp ce Selena Jariştea va juca în “deplasare”, cu Unirea Ţifeşti, chiar pe stadionul din Jariştea. În acest moment, după derularea a trei etape, pe prima poziţie se află Voinţa Odobeşti cu nouă puncte, urmată de AS Suraia, cu şapte puncte, şi de FC Panciu cu şase puncte. Odobeştenii au urcat pe prima poziţie în clasament după ce aseară au caştigat la masa verde partida disputată cu Unirea Ţifeşti. Comisia de Disciplină din cadrul AJF Vrancea a analizat contestaţia depusă de formaţia din Odobeşti la finalul partidei cu Unirea Ţifeşti, pierdută pe teren cu scorul de 3-1 şi a decis să omologheze rezultatul în favoarea Voinţei. Sambătă, Voinţa Odobeşti va juca din nou acasă, de această dată cu Voinţa Cîrligele. Tot aseară, Ştefan Ciolpan, jucătorul celor de la AS Cîmpineanca, a fost suspendat şase etape. Acesta l-a lovit cu piciorul pe arbitrul Ionuţ Grigore, la meciul de sambătă cu AS Suraia. 

Şase partide în liga a cincea

Duminică, cu începere de la orele 11.00, au loc şi partidele din etapa a doua a Ligii Grafit Decor. În campionat s-au înscris echipele Şoimii Mirceşti, Victoria Vînători, Trotuşul Rugineşti, Victoria Pufeşti, Viitorul Bilieşti, Unirea Milcovul, Podgoria Coteşti, Flacăra Urecheşti, Voinţa Slobozia Ciorăşti, Dinamo Tătăranu, Viitorul Varteşcoiu, Tractorul Năneşti şi Voinţa Răstoaca. Programul meciurilor de duminică este următorul: Victoria Vînători – Viitorul Vîrteşcoiu, Dinamo Tătăranu – Viitorul Bilieşti, Unirea Milcovul – Flacăra Urecheşti, Voinţa Răstoaca – Voinţa Slobozia Ciorăşti, ASS Victoria Pufeşti - Podgoria Coteşti şi  Tractorul Năneşti – Şoimii Mirceşti. După disputarea primei etape, pe prima poziţie se află Flacăra Urecheşti şi Voinţa Slobozia Ciorăşti, urmate, tot cu trei puncte, de Şoimii Mirceşti. Primele două clasate la finalul sezonului vor promova în Superligă. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.