Home | Politică | Viceprimarul Marius Iorga va prezida şedinţele Consiliului Local în primele trei luni ale anului 2017

Viceprimarul Marius Iorga va prezida şedinţele Consiliului Local în primele trei luni ale anului 2017

Publicat de 1116 vizualizari 1 comentarii
Dimensiune text: Decrease font Enlarge font
viceprimarul Marius Eusebiu Iorga va fi noul preşedinte de şedinţă în următoarele trei luni viceprimarul Marius Eusebiu Iorga va fi noul preşedinte de şedinţă în următoarele trei luni

Marius Iorga a fost propus de consilierii PSD să prezideze următoarele şedinţe de consiliu local

În ultima şedinţă de Consiliu Local din acest an s-a iniţiat un proiect de hotărare privind alegerea unui preşedinte de şedinţă pentru Consiliului Local al Municipiului Focşani pe o perioadă de trei luni, începand cu luna ianuarie 2017. Alegerea unui nou preşedinte a fost necesară întrucat actualul preşedinte de consiliu, Radu Niţu, ales prin Hotărarea CL nr. 365/septembrie 2016, şi-a încheiat perioada de activitate începută în luna octombrie a.c.
Marius Iorga: „Este o onoare pentru mine, dar nu e o sarcina prea uşoară”
Astfel, noul preşedinte de şedinţă a fost propus şi ales în persoana viceprimarului Marius Iorga. „Este o onoare pentru mine să fiu ales preşedinte de şedinţă. Mulţumesc colegilor din grupul PSD pentru propunere, grup din care eu fac parte, pentru că a fi preşedinte de şedinţă nu este o sarcină foarte uşoară, este o responsabilitate. Îmi voi îndeplini sarcinile cu brio şi o să mă bazez pe experienţa acumulată ca şi consilier local în urma celor patru ani de activitate”, a declarat viceprimarul Marius Eusebiu Iorga. Acesta va prezida şedinţele CL în primele trei luni ale anului 2017, în conformitate cu prevederile art. 9 alin (1) din anexa la Ordonanţa Guvernului Romaniei nr. 35/2002 pentru aprobarea Regulamentului-cadru de organizare şi funcţionare a consiliilor locale, aprobată şi modificată prin Legea nr. 673/2002. Conform aceluiaşi Regulament, preşedintele de şedinţă se alege prin votul deschis al majorităţii consilierilor în funcţie pentru o perioadă ce nu poate fi mai mare de trei luni. (Z.V.)

Graficul şedinţelor ordinare CL în anul 2017

Şedinţele ordinare ale Consiliului Local al municipiului Focşani, pentru anul 2017,  au fost stabilite să se desfăşoare o dată pe lună, începand cu ora 16, după cum urmează: 26 ianuarie, 23 februarie, 30 martie, 27 aprilie, 25 mai, 29 iunie, 27 iulie, 31 august, 28 septembrie, 26 octombrie, 23 noiembrie şi 21 decembrie.

Subscribe to comments feed Comentarii (1 publicate)

avatar
gogu 29-12-2016
Domnule Gongu , ceasul a inceput sa bata ....tic-tac, tic-tac , tic-tac......
total: 1 | afişare: 1 - 1

Spune-ţi părerea despre acest articol!

Te rog să introduci codul din imagine:

Caută articole

  • Trimite unui prieten Trimite pe mail
  • Versiune pentru imprimantă Versiune pentru imprimantă
  • Versiune text Versiune text

VOTEAZĂ ACEST ARTICOL

0

Soarele răsare: 6.57
Soarele apune: 19.36
Calendar creștin- ortodox: Sfântul Mucenic Marcu, episcopul Aretuselor (Denia Canonului Mare)
Calendar catolic: Sf. Eustasie, ep.

Maxima zilei: „Vremurile noastre sunt vremea mediocrității, a lipsei de sentimente, a pasiunii pentru incultură, a lenei, a incapacității de a te apuca de treabă și a dorinței de a avea totul de-a gata.” (Feodor Mihailovici Dostoievski)

Curs BNR:
1 Euro – 4.5500 lei
1 Dolar American (USD) – 4.1870 leiUltimele stiri / locale

    Ultimele stiri nationale

    Newsletter

    Daca doresti sa primesti zilnic fluxul cu cele mai importante stiri din editia on-line a Ziarului de Vrancea inscrie-te aici cu adresa ta de e-mail