Politică

Exclusiv! Primarul Mărășeștiului, Dorel Valerică Chitic are interzis, începând din septembrie 2024, timp de 3 ani la ocuparea funcției!

Ziarul de Vrancea
19 apr 2024 4332 vizualizări
„Interdicție 3 ani(n.r. după ce raportul de evaluare din 2017  al Agenției Naționale de Integritate prin care, Dorel Valerică Chitic a fost găsit în conflict de interese, a rămas definitiv).Perioada de interdicție, conform art 25 din Legea 176/2010, 3 ani de la încetarea mandatului 2020-2024”-Acestea sunt precizările care apar publicate pe portalul Agenției Naționale de Integritate, marți 16 aprilie 2024, referitoare la primarul în funcție al orașului Mărășești, Dorel Valerică Chitic( foto)
„Interdicție 3 ani(n.r. după ce raportul de evaluare din 2017 al Agenției Naționale de Integritate prin care, Dorel Valerică Chitic a fost găsit în conflict de interese, a rămas definitiv).Perioada de interdicție, conform art 25 din Legea 176/2010, 3 ani de la încetarea mandatului 2020-2024”-Acestea sunt precizările care apar publicate pe portalul Agenției Naționale de Integritate, marți 16 aprilie 2024, referitoare la primarul în funcție al orașului Mărășești, Dorel Valerică Chitic( foto)

Ziarul de Vrancea vă prezintă în continuare „bomba electorală” a momentului în Vrancea! Primarul Mărășeștiului are interzis, începând din septembrie 2024, timp de 3 ani la ocuparea funcției! Precizarea apare scrisă negru pe alb publicată pe portalul Agenției Naționale de Integritate (ANI) și a fost aflată și verificată de cotidianul nostru. Așadar, informațiile recent aflate și verificate de cotidianul nostru, spun că primarul în funcție al orașului Mărășești, controversatul Dorel Valerică Chitic are conform precizărilor făcute publice pe portalul Agenției Naționale de Integritate(ANI) „interdicție de a mai ocupa funcția timp de 3 ani de la terminarea mandatului 2020-2024. Perioadă de interdicție conform legii 176/2010.” Contactat de Ziarul de Vrancea marți seară, 16 aprilie 2024, pentru un punct de vedere referitor la această informație, președintele filialei Vrancea a Partidului Social Demicrat(PSD), Nicușor Halici a precizat următoarele: Nu am această informație. Nu mi-a fost comunicată! Verific și eu și dacă așa e, ca de fiecare dată eu voi respecta legea și vor respecta și ceilalți din echipa mea!”

 

Ce apare menționat pe portalul Agenției Naționale de Integritate(ANI) referitor la Dorel Valerică Chitic, primarul în funcție al orașului Mărășești?

Contactat de Ziarul de Vrancea, marți seară 16 aprilie 2024 pentru un punct de vedere referitor la această informație președintele filialei Vrancea a Partidului Social Demicrat(PSD), Nicușor Halici a precizat următoarele: Nu am această informație.Nu mi-a fost comunicată!Verific și eu și dacă așa e, ca de fiecare dată eu voi respecta legea și vor respecta și ceilalți din echipa mea!”

Citiți și:Exclusiv! Citiți și vă cruciți! Ce s-a putut întâmpla, în ultimii 8 ani, în cel mai sărac oraș din județul Vrancea!;

„Lotul” primarului Chitic de la Mărășești trimis în judecată pentru constituirea unui grup infracţional organizat;

Incredibil! Cum și de cine-i tergiversat și direcționat spre calea prescrierii faptelor, un dosar penal de-al primarului Chitic de la Mărășești!


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.