Politică

Deputatul Neagu Murgu strică feng-shui-ul PSD şi nu-i închină ode “domnului preşedinte”

Iulia Crețu
6 oct 2015 2025 vizualizări
PSD-UNPR-ALDE Vrancea nu găseşte prea multe laude şi realizări pentru miniştrii lor Angel Tâlvăr şi Iulian Matache

Schimb de replici savuroase luni, la conferinţa de presă comună a reprezentanţilor coaliţiei la guvernare, la care au participat deputatul UNPR Neagu Murgu, preşedintele ALDE Ionel Cel-Mare şi secretarul general al PSD Dragoş Bârlădeanu. Întrebaţi ce părere au despre activitatea celor doi miniştri PSD din Vrancea, Angel Tâlvăr la Relaţia cu românii de pretutindeni şi Iulian Matache la Transporturi, cei trei împricinaţi n-au sărit cu laude. Asta pentru că nici nu sunt la curent cu ceea ce fac şi mai ales ce nu fac cei doi membri ai Cabinetului Ponta. Tâlvăr este criticat de opoziţie şi de presă că nu sprijină diaspora pentru votul prin corespondenţă la următoarele alegeri, în timp ce Matache îşi ia bobârnace atât pentru muţenie dar şi pentru inacţiune. Totuşi, pe Bârlădeanu îI impresionează ce pune Angel Tâlvăr pe facebook. Deputatul UNPR a făcut greşeala de a afirma că Matache va fi ministrul în mandatul căruia se va finaliza asfaltarea drumului naţional Focşani -Ojdula. Numai că... potrivit pesedistului Dragoş Bârlădeanu, drumul DN2D se asfaltează numai datorită “domnului preşedinte”. A ţinut să-l corecteze pe deputatul Neagu Murgu de două ori. “Ministrul Iulian Matache, chiar dacă nu este prea comunicativ, a terminat asfaltarea la DN2D. Eu personal l-am văzut acolo”, a spus Neagu Murgu. A fost însă rapid corectat de Bârlădeanu, veşnicul purtător de mesaj al “domnului preşedinte”. “Domnul preşedinte a terminat DN2D. Îl aştepta pe domnul preşedinte când l-aţi văzut”, a fost replica lui Bârlădeanu. Acesta tocmai a fost reconfirmat în funcţia de secretar general al PSD Vrancea şi se prea înţelege pentru ce calităţi. (Iulia CREŢU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
Vasile65, acum 3125 zile, 17 ore, 45 minute, 59 secunde
În 2004 drumul județean a fost trecut la drumuri naționale DN2D unde a primit finanțare. În 2005 în urma 'demersurilor' făcute de Nini S. Guvernul PNL de la acea vreme a sistat citeste integral
un contribuabil, acum 3125 zile, 19 ore, 37 minute, 13 secunde
niste trglotiti ajunsi in aceste functii doar ptr.ca sunt niste pupincuristi..... stiti d-voastra al cui !!!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.