Politică

Vicele liberal Tudorel Trofin îşi dă demisia

Iulia Crețu
23 apr 2014 2043 vizualizări
Acesta se teme de eventuale decizii de incompatibilitate ale ANI

Viceprimarul Tudorel Trofin, care este şi consilier local PNL la Focşani a anunţat municipalitatea că îşi dă demisia din mai multe funcţii de reprezentant al Consiliului Local în mai multe structuri de conducere ale unor unităţi de învăţămant. Este vorba despre funcţia de reprezentant în Comisia pentru evaluarea şi asigurarea calităţii la Clubul Sportiv Şcolar şi de Gimnastică Focşani şi Şcoala nr. 7, dar şi din cea de reprezentant în Consiliul de Administraţie de la Grădiniţa nr. 1. Demisiile sale au fost anunţate din data de 28 martie 2014, ca o măsură preventivă pentru a nu apărea suspiciuni de incompatibilitate care să-i blocheze activitatea politică a liberalului pe mai departe. În acest sens, în şedinţa de astăzi a Consiliului Local se va vota înlocuirea sa în aceste funcţii, înlocuiri urmand a se pronunţa şi în cazul consilierilor demisionari Manuela Axente, de la PP-DD, şi a lui Nicu Tănase, de la PDL. În ceea ce-l priveşte pe Tudorel Trofin, numele acestuia a apărut, la un moment dat, pe lista doritorilor să candideze din partea PNL la funcţia de edil şef al Focşaniului. În cursă însă au intrat şi liderii liberali, deputaţii Laurenţiu Ţigăeru Roşca şi Nini Săpunaru, care au o notorietate şi o putere financiară mai mare decat Trofin. Acesta din urmă rămane în funcţia de viceprimar PNL al municipiului Focşani, chiar dacă USL în combinaţia social democraţi şi liberali, nu mai funcţionează. (Iulia CREŢU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 3654 zile, 16 ore, 58 minute, 1 secunda
Acestui viceprimar Dorel, care isi vinde orasul fiind corupt i au fost verificate afecerile pe care le face? Daca are actele in regula la tipografia de langa Dogan? Daca are angajati cu acte in citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.