Educație

Consiliul Judeţean al Elevilor şi-a stabilit planurile pentru 2012

Sorin Tudose
20 dec 2011 1954 vizualizări
Reprezentanţii Consiliului Judeţean al Elevilor au susţinut ieri o conferinţă de presă intitulată “Consiliul Judeţean eşti tu” prin care şi-au prezentat planurile lor pentru 2012, dar şi structura organizaţională.

20 decembrie 2011
Tinerii din conducerea instituţiei vor să organizeze pentru anul ce se apropie cu paşi repezi o acţiune intitulată “Antreprenoriatul, prima afacere”, un tîrg de Organizaţii Non Guvernamentale, dar şi “Balul Balurilor”. Ca orice instituţie care se respectă CJE are propriul său site, dar şi o pagină de Facebook, astfel încît elevii din tot judeţul să poată lua legătura mai uşor cu cei care îi reprezintă. “Nevoia existenţei unui Consiliu al Elevilor vine în primul rînd din nevoia elevilor de a-şi exprima opiniile şi de a-şi pune în aplicare ideile. Elevii au nevoie de o structură în care să se poată manifesta independent, pe care să o administreze şi organizeze, cadru de învăţare şi maturizare. Această structură îi ajută pe elevi să înţeleagă mai bine societatea în care trăiesc oferindu-le experienţa necesară pentru a începe o viaţă pe propriile puteri”, transmite unirista Alexandra Voicu, preşedintele organizaţiei elevilor. Alexandra Voicu face echipă cu  Andreea Lupu, vicepreşedinte de la Liceul de Muzică şi Arte Plastice Focşani şi Cătălina Marcu, vicepreşedinte din partea Liceului Economic. (S. TUDOSE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.