Ultima oră

Thalida Trofin ia premii şi la competiţiile şcolare

Ziarul de Vrancea
12 apr 2012 10409 vizualizări
La finalul lunii martie cîntăreaţa Thalida Trofin a participat la faza judeţeană a concursului naţional "Cultura şi spiritualitatea romanească", unde a obţinut locul I acumulînd un punctaj de 96 de puncte din 100 posibile.

Ca urmare, tînăra va participa la faza pe ţară, la grupa claselor VII-VIII. Chiar dacă vrea să performeze în muzică, Thalida se preocupă anul acesta mai multe de şcoală, mai ales că urmează examenele de absolvire ale clasei a VIII-a, participarea la olimpiada de romană şi matematică, urmînd o alegere destul de grea vis a vis de profilul clasei de liceu la care se va înscrie. În vacanţa de Paşte, Thalida va participa la o emisiune de divertisment ca invitată la TV H 2.0, într-o emisiune moderată de realizatoarea Carmen Fulger. Pentru perioada estivală va urma un proiect la o emisiune de divertisment produsă  în cadrul TV H 2.0 în coproducţie cu o Casă de Producţie din Monte Carlo. Anul 2011 a adus pentru Thalida un nou început la Şcoala de canto Adrian Daminescu, unde a urmat un stagiu de pregătire. Şi colegii de stagiu ai  Thalidei, respectiv Sara Lungu şi Alexia Saviana Rusu, au fost răsplătiţi cu premii  la concursuri de muzică. (Z. V.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
Puiu , acum 4395 zile, 15 ore, 29 minute, 51 secunde
Multumim, Sarbatori Fericite tuturor si mult succes!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.