Home | Actualitatea | Primarul de la Vizantea Livezi aduce acuzaţii grave pe facebook unor consilieri locali din comună

Primarul de la Vizantea Livezi aduce acuzaţii grave pe facebook unor consilieri locali din comună

Publicat de 8336 vizualizari 6 comentarii
Dimensiune text: Decrease font Enlarge font
Primarul comunei Vizantea Livezi Dragoş Ciubotaru apelează la facebook pentru a face publice problemele pe care le are cu unii  consilieri locali din comună Primarul comunei Vizantea Livezi Dragoş Ciubotaru apelează la facebook pentru a face publice problemele pe care le are cu unii consilieri locali din comună

La noi consilierii s-au învăţat să aibă pretenţii, să ceară diverse lucruri, să şantajeze, să ameninţe şi dacă nu le iese, să pună beţe în roate şi să boicoteze şedinţele de consiliu local. O să va dau câteva exemple despre ce vor consilierii odată ajunşi în funcţie.Doi dintre ei au venit la mine imediat după alegeri,că vor să fie viceprimari.Unul a încercat să-şi cumpere funcţia, celălalt să-mi asigure liniştea şi majoritatea pe perioada mandatului.Un alt consilier a cerut să-i angajez o rudă în funcţia de secretar al comunei Vizantea Livezi,.Un alt consilier, după ce nu i-au ieşit cărţile privind o eventuală susţinere pentru postul de viceprimar, a venit la mine, să-şi negocieze votul în schimbul angajării unei persoane apropiate în primărie.Un alt consilier dorea chiar el să se angajeze într-o funcţie în primărie, iar altul e supărat că nu mai deţine o funcţie şi crede că din cauza mea.Nu-şi poate da seama că e din cauza propriei impotenţe :) precizează Dragoş Ciubotaru. Am făcut această postare, pentru a primi idei, sfaturi şi îndemnuri depre cum ar trebui să acţionez în continuare, ce credeţi voi? Ar trebui să mă las şantajat? Ar trebui să le satisfac poftele? Ar trebui să mă las vândut ieftin? Întreabă la finalul postării primarul de la Vizantea Livezi

"Pentru ce avem consilieri locali?
O să va arăt în cele ce urmează, câteva aspecte mai puţin plăcute din activitatea Primăriei şi a Consiliului Local Vizantea Livezi, fără a da nume, deocamdată :).
Avem o comună, pe cât de mare şi frumoasă, pe atât de întinsă, dificilă şi săracă.
În luna iunie 2016, voi cetăţenii, aţi ales o nouă conducere formată din primar şi consilieri locali. Dacă despre primar cam ştiţi cu toţi ce trebuie să facă şi ce aşteptări să aveţi de la el, vă întreb dacă ştiţi ce trebuie să facă consilierii locali?
Ei bine dragilor, mare lucru nu au de făcut, pentru 300 de lei lunar, fiecare consilier, trebuie să vină la o şedinţă sau două pe lună şi să aprobe sau să respingă proiectele aflate pe ordinea de zi. Greu nu?
Din păcate la Vizantea Livezi, lucrurile nu funcţionează aşa.La noi consilierii s-au învăţat să aibă pretenţii, să ceară diverse lucruri, să şantajeze, să ameninţe şi dacă nu le iese, să pună beţe în roate şi să boicoteze şedinţele de consiliu local. O să vă dau câteva exemple despre ce vor consilierii odată ajunşi în funcţie.Doi dintre ei au venit la mine imediat după alegeri, că vor să fie viceprimari.Unul a încercat să-şi cumpere funcţia, celălalt să-mi asigure liniştea şi majoritatea pe perioada mandatului.Un alt consilier a cerut să-i angajez o rudă în funcţia de secretar al comunei Vizantea Livezi.După ce nu i-au ieşit cărţile privind o eventuală susţinere pentru postul de viceprimar, un alt consilier a venit la mine, să-şi negocieze votul în schimbul angajării unei persoane apropiate în primărie.Un alt consilier dorea chiar el să se angajeze într-o funcţie în primărie, iar altul e supărat că nu mai deţine o funcţie şi crede că din cauza mea, nu-şi poate da seama că e din cauza propriei impotenţe :) .
În această perioadă, odată cu aprobarea bugetului, se depun proiecte la ministerul dezvoltării pentru a fi finanţate în anul 2017.Am făcut aceste proiecte, le-am pregătit, proiecte care cuprind multe din problemele comunităţii, în special legate de drumurile comunale, de căminele culturale, de locuri de joacă pentru copii şi modernizare parcuri. Am obţinut avizele necesare, am făcut ridicările topo, studiile geotehnice, în mare am făcut cam tot ce trebuie.Şi ce să vezi?! Am convocat consiliul local pentru aprobarea acestora, prima dată în urmă cu 2 săptămâni.
Din cauza faptului că nu m-am lăsat şantajat, sau pentru că nu am făcut după cum mi-au dictat, au respins acum 2 săptămâni un proiect din satul Livezile. Ieri, chiar dacă a fost Duminică, am convocat din nou şedinţa de Consiliu Local pentru a îndrepta unele lucruri şi pentru a continuă cu altele.Dar, ce să vezi?! Aceeaşi consilieri au ales să nu vină, să boicoteze şedinţa. Primesc după şedinţă următorul SMS: Scuze că nu am putut ajunge, treaba a fost vorbită, am fost sunaţi toţi să nu venim la şedinţă.
Va daţi seama cât de mult muncesc ei pentru comună asta?! Vă daţi seama că din cauza lor, ieri spre exemplu au fost puse în pericol proiectele legate de drumuri comunale (Mănăstirească, Mesteacanu, Piscu Radului), cămin Vizantea Răzăşească şi Înfiinţare loc de joacă pentru copii şi teren de sport Livezile?!
Şi dacă voi credeaţi că partea cea mai urâtă din activitatea unui primar e cea legată de faptul că mulţi vorbesc urat, nefondat şi aduc tot felul de acuzaţii mincinoase, vă spun că m-am obişnuit cu alea, sunt apă de ploaie! Asta e cea mai urâtă parte.În care munceşti de te speteşti de la 07:30 până la 18:00 şi chiar mai târziu să faci proiecte şi să găseşti sursă de finanţare, iar o adunătură de oameni care nu-şi văd decât interesele personale, îşi bat joc de votul pe care l-au primit de la oameni.
Am făcut această postare, pentru a primi idei, sfaturi şi îndemnuri depre cum ar trebui să acţionez în continuare, ce credeţi voi? Ar trebui să mă las şantajat? Ar trebui să le satisfac poftele? Ar trebui să mă las vândut ieftin?
O săptămâna bună va doresc! ;)"

Dragoş Ciubotaru-facebook


Subscribe to comments feed Comentarii (6 publicate)

avatar
CETATEAN 14-02-2017
Trebuie modificata Legea 215,legea administratiei publice locale.Consilierul local sa-si piarda mandatul de la o singura absenta de la sedinta de consiliu local.Din PACATE ,asemenea probleme se intampla de la nivel de cea mai mica Unitate Administrativ Teritoriala,pana la nivel central.Te felicit.pentru faptul ca ceri parerea pe retelele de socializare.Romanii trebuie sa afle acum ,cate proiecte de dezvoltare se pierd datorita incompetentei si a prostiei unor consilieri locali.Sa se faca un studiu sau o analiza sociologica ,cam ce studii au CONSILIERII LOCALI in mediul rural.Citeam anul trecut pe FACEBOOK,ca in Romania avem PRIMARI cu trei si patru clase,ca avem sute de CONSILIERI LOCALI fara nicio clasa.Va dati seama ca acesti analfabeti,pot decide soarta unei comunitati?Invita toti cetatenii gospodari din comuna la sedintele de Consiliu Local.pentru faptul ca nu sunt multi la tara care folosesc retelele de socializare. Da pe mana justitiei pe cei care te santajeaza in folosul obtinerii unor foloase si avantaje.Ramai vertical si nu ceda presiunilor.incompetentei.
avatar
Gabi 13-02-2017
Subscriu celor spuse anterior... d.le primarel, prin acest gest nu faci decât sa de decredibilizezi
si de faptul ca nu reusiti să ții in frâu o mana de oameni. Din păcate este la copia
actualului presedinte al PNL care considera ca Facebook-ul este mai important decat adevăratele probleme din lumea reala... trezeste-te mai băiete....
avatar
Ciumaru 13-02-2017
Stai asa! Nu se respecta votul cetateanului?!! Nu e peste tot la fel? Nu se intampla cumva pana si la cel mai inalt nivel?! Nu vuiau azi toate posturile de televiziune ca Dl Presedinte (nu al meu) nu doreste sa aprobe bugetul? Pai se intampla peste tot sa nu se respecte votul cetateanului. La ce mai votam?! In fine. Vorba romanului:"Shit happens"
avatar
Dinu Nicolae 13-02-2017
Daca va vindeti,puneti-va si catusele linga.Nu se vor lasa.Mergeti drept cit se poate si se incing consilierii,dupa care as face o adunare cu satenii si i-as pune in cap consilierilor.Asta ati votat,asta fac ei.Eu de unul singur nu pot merge mai departe.Oricum ,de unul singur nu puteti face nimic.Cind satenii vor vedea ce fac consilierii...vor trebui sa explice ei ce fac.Parerea mea.
avatar
Omulescu 13-02-2017
Primaria nu conduce prin retele de socializare. Poate ca are dreptate, dar problemele se rezolva local fara sa instige cetatenii care se uita acum pe FB. Sunt oameni amarati care nu au FB.
Se observa ca lupta este intre partide si nicidecum intre idei, proiecte, etc.
Oameni buni, sunteti membrii aceleiasi comunitati, prieteni, vecini, rude.
Nu va mai balacariti in public. Adunati-va la o masa si discutati!
Reply Thumbs Up Thumbs Down
-6
Report as inappropriate
avatar
marian 13-02-2017
Mai domnilor care stati pe scaun de primar/sef de ceva, nu mai simulati ca scrieti/semnati acte in fotografii. Adoptati o pozitie normala la birou! Aratati al dracului de penibili! Revenind la stilourile, pardon, problemele voastre, inregistrati-i si apoi noi va dam un mare "like"!
Reply Thumbs Up Thumbs Down
-1
Report as inappropriate
total: 6 | afişare: 1 - 6

Spune-ţi părerea despre acest articol!

Te rog să introduci codul din imagine:

Caută articole

  • Trimite unui prieten Trimite pe mail
  • Versiune pentru imprimantă Versiune pentru imprimantă
  • Versiune text Versiune text

VOTEAZĂ ACEST ARTICOL

1.00

Soarele răsare: 6.04
Soarele apune: 20.15

Calendar ortodox: Sf. Ap. Iason și Sosipatru, Sf. Mc. Maxim, Cvintilian și DAdas din Ozovia (Dezlegare la pește)
Calendar catolic: Ss. Petru Chanel, pr. m. *; Ludovic M. Grignion de Montfort, pr. *; Valeria, m.

Maxima zilei: Adevăratul element magic în cadrul relaţiilor este să nu-i judeci pe ceilalţi.( Wayne Dyer )

Curs BNR:
1 Euro – 4. 5289 lei
1 Dolar American (USD) – 4. 1565 lei

Ultimele stiri / locale

    Ultimele stiri nationale

    Newsletter

    Daca doresti sa primesti zilnic fluxul cu cele mai importante stiri din editia on-line a Ziarului de Vrancea inscrie-te aici cu adresa ta de e-mail