Timp Liber

Ileana Ciuculete si Provincialii la Muchia Bradului

Valentin Muscă
26 aug 2006 982 vizualizări
Vrincenii sint invitati sa participe la Festivalul de la Muchia Bradului din comuna Nereju. Editia a VIII-a va debuta duminica la prinz in inima Tarii Vrancei, cu sprijinul Ansamblului Profesionist "Tara Vrancei" din Focsani.

La manifestarea folclorica de la Nereju si-au anuntat participarea artisti din Nistoresti, Spulber, Paltin, Birsesti si Naruja. Va sustine un recital extraordinar artista Ileana Ciuculete, iar invitati speciali vor fi tinerii de la "Provincialii", formatia vrinceana in voga in acest moment. Festivalul va fi prezentat de actorul Sorin Francu, directorul Teatrului Municipal "Mr. Gh. Pastia" Focsani. Desi initial manifestarea ne-a fost anuntata de insusi primarul Pauca Ion, ca fiind organizata in colaborare cu Directia pentru Cultura, Culte si Patrimoniu Cultural National Vrancea, pina la urma organizatori sint Centrul Judetean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale si Consiliul Judetean. Sa speram ca Ileana Ciuculete nu va cinta melodii manelizate in genul celor pe care le cinta de citva timp, pentru ca festivalul sa nu cada in capcana muzicii etno si a pop-ului. Pina la

urma este un festival al traditiilor vrincene!


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.