Timp Liber

Caravana lui Botezatu racoleaza fotomodele din Focsani

Gabriela Draghici
6 mai 2011 1535 vizualizări
Joi, 12 mai, aspirantele la titlul de Next Top Model Romania sint asteptate la Casa de Cultura, incepind cu ora 18.00

Aviz frumoaselor domnisoare din urbea de pe Milcov cu pretentii de diva, care aspira la a lua in stapinire podiumurile de moda din tara si nu numai. Caravana lui Catalin Botezatu va poposi in Focsani sa aleaga viitoare pretendente la titlul de Next Top Model Romania, emisiunea de succes pe care o prezinta la Antena1. Joi, 12 mai, incepind cu ora 18.00, domnisoarele sint asteptate la Casa de Cultura a Sindicatelor sa-l dea pe spate pe Bote. Caravana Sezonului 2 va ajunge in nu mai putin de 31 de orase, printre care si Focsani, in urma miilor de cereri primite din toata tara. Astfel, li se ofera posibilitatea de a fi remarcate unor tinere, care din motive materiale, din imposibilitatea de a fi insotite de parinti sau pregatirea pentru Bac, nu pot candida la o selectie programata intr-un oras mare. La preselectia de joi, fetele vor afla daca sunt apte sa apara in fata juriului condus de Catalin Botezatu si sa capete rivnitul pasaport catre Castingul Final de la Bucuresti, unde se vor decide concurentele celui de-al doilea sezon. Cistigatoarea celui de-al doilea sezon va avea cariera asigurata de contractul de modelling in valoare de 50.000 de euro oferit de agentia MRA Models, precum si de notorietatea cistigata in urma emisiunii. Potrivit criteriilor acestora, concurentele trebuie sa aiba calitati fizice de model, o personalitate cistigatoare, ambitie si capacitate de efort care sa le diferentieze de orice alta domnisoara care urmareste acelasi scop. Nu trebuie sa aiba musai experienta in modelling, dar macar 16 ani si 1,70 inaltime. Nu se percep taxe de preselectie. Toate detaliile selectiilor sint postate pe site-ul oficial al emisiunii, http://nexttopmodel.a1.ro. (Gabriela DRAGHICI)




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739400 zile, 5 ore, 59 minute, 24 secunde
Păi nu este bine? Vrancea este plină de fotomodele, de fete mari, feminine şi masculine, de bărbaţi feminizaţi şi de femei masculinizate, de "experienţe" citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.