Timp Liber

Unde mergem?

Mihaela Beșleagă
1 apr 2011 842 vizualizări
Ce vedem la Gale?

Galele Teatrale Vrincene, editia a XV-a, se apropie de final. Astazi, de la ora 13.00, cei mai mici iubitori de teatru pot vedea piesa "Mirandolina" de Carlo Goldoni, pusa in scena de Opera Comica pentru Copii din Bucuresti. Teatrul Municipal "Mr. Gh. Pastia" va incheia seria evenimentelor culturale cu un spectacol de gala, duminica, 3 aprilie, de la ora 18.30. Este vorba despre un concert extraordinar sutinut de soprana Felicia Filip si Orchestra de Camera Unirea. Un bilet costa 50 de lei. (M. B.)


Sa ridem de Ziua Pacalelilor!


Cluburile din Focsani dau startul la distractie si hohote de ris. Simbata seara, pe 2 aprilie, de la ora 22.00, Times Music Club va invita la un spectacol de stand-up comedy cu Brigada 2/3, care prezinta un nou show, numit "Prima bucata". Si clubul Extrem pregateste o seara cu buna dispozitie joi, 7 aprilie, printr-un spectacol de stand-up comedy cu trupa Spitalu"â"¢ 9. Pretul unui biletet de intrare este 13 lei. (M. B.)



Filme in premiera la Panciu si Odobesti


Caravana filmelor noi colinda judetul, prin intermediul proiectului derulat de Casa de Cultura "C. C. Giurescu" Odobesti. Astfel, pancenii vor putea vedea de la ora 12.00 filmul pentru copiii "Megmind". De la ora 18.30 ruleaza filmul "Ultimul razboinic al aerului", iar de la ora 20.30 "Cosmarul". Filmele se pot vedea simbata si duminica si la Odobesti, unde vor rula productiile "Megamind" si "Burlesque - Vis implinit", cu Christina Aquilera si Cher. Duminica, de la ora 20.00, este programat filmul de groaza "Saw VII". Pretul unui bilet este 4 lei. (M. B.)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.