Timp Liber

Zdob si Zdub, evenimentul muzical al anului in TMC

Mihaela Beșleagă
18 mar 2011 1031 vizualizări
Clubul Times Music Club aduce la Focsani cel mai mare eveniment muzical al anului, un concert Zdob si Zdub

Etno-rockerii vor cinta in aceasta seara pentru focsaneni, trupa de peste Prut fiind una dintre cele mai exlusiviste formatii, cu putine concerte in Romania, in cluburi bine alese. Zdob si Zdub combina hardcore-ul si folclorul romanesc / moldovenesc intr-un mod unic si elegant, oferind un show live spectaculos. Cei sase componenti ai trupei moldovene au concertat in peste 20 tari europene si au cintat in deschiderea unor formatii cu renume mondial, precum Red Hot Chili Peppers, Emir Kusturica & No Smoking Orchestra, Rage Against The Machine, The Garbage. Spectacolul Zdob si Zdub de la Focsani face parte dintr-un turneu care cuprinde orasele Bucuresti, Timisoara, Focsani si Galati. Pretul unui bilet incepe de la 30 lei, pina la 50 lei in ziua concertului. La eveniment si-au rezervat bilete si fani ai trupei din Bucuresti, Iasi, dar si-a anuntat prezenta si un belgian, doritor sa ii vada live pe idolii sai. Un alt concert gazduit de TMC in seara de simbata, 19 martie, este cel sustinut de Suie Paparude, iar pe 25 martie cei de la Byron vor face atmosfera in club. In TMC au concertat live de la inaugurare pina in prezent nume precum: Horia Brenciu, Iris, Omul cu Sobolani, Proconsul, Parazitii, Mandinga, Mihai Margineanu sau Stefan Banica jr. (Mihaela BESLEAGA)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.