Timp Liber

Vacante cu trandafiri si sampanie de Ziua Indragostitilor

Mihaela Beșleagă
11 feb 2011 1932 vizualizări
Indragostitii sint rasfatati regeste la hoteluri de la munte sau de la mare, care au oferte speciale de Valentine"s Day si Dragobete u la preturi cuprinse intre 160 lei si 800 lei, cuplurile au parte de un aranjament special in camera, cu sampanie, trandafiri si ciocolata, dar si cu acces la sauna sau jacuzzi

Se apropie zilele dedicate in exclusivitate dragostei, Valentine"â„¢s Day pe 14 februarie si Dragobetele romanesc pe 24 februarie, ocazii cu care puteti sa ii faceti o surpriza perechii voastre si sa petreceti clipe minunante, incarcate de dragoste si gesturi calde. Pentru aceste zile in care iubirea este in prim plan agentiile de turism si hotelierii au pregatit oferte speciale. Una dintre acestea este "Stai doua nopti si platesti numai una!", care se desfasoara pe parcursul lunii februarie. "Pachetul include cazare pentru o noapte cu mic dejun si o noapte gratuit fara mic dejun. De asemenea, cuplurile vor avea parte de o cina romantica cu mincare si bauturi alese, meniu complet. In plus, exista si acces gratuit la sauna si hidromasaj, internet si parcare", ne-a transmis Dragos Horhocea, vicepresedinte al Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism (ANAT) Regiunea Sud-Est. Tarifele au preturi "intrate la apa", pentru ca hotelierii incearca sa isi atraga cit mai multi turisti cu ocazia acestor zile pe care indragostitii nu vor sa le treaca neobservate, intr-o perioada cu aflux de clienti mai scazut. Astfel, pretul pentru cazare pentru doua persoane intr-o camera dubla costa 370 lei, intr-un apartament 470 lei, tarife care includ TVA-ul si taxa de statiune. Hotelurile si pensiunile din tara, atit de la munte, dar si de la mare, ii asteapta pe tinerii indragostiti cu aranjamente speciale in camera, cu luminari, trandafiri, sampanie sau ciocolata. Cuplurile pot avea parte si de mic dejun la pat, program de dans, acces la sauna sau jacuzzi, masaj, dar si alte surprize, totul pentru o atmosfera de vis. Unele locatii pregatesc invitatilor si o plimbare romantica cu trasura, pentru a intregi tratatiile regesti.


Flori, fructe, ciocolata si sampanie pentru indragostiti


Tarifele pornesc de la 160 lei de persoana, cu loc in camera duba, pentru doua nopti de cazare cu mic dejun, cina romantica si acces la spa intr-un hotel de trei stele de la Moroeni, judetul Dimbovita. Tarife similare gasiti si la un hotel de trei stele din Predeal, 180 lei de persoana, pentru doua nopti de cazare cu cina romantica, mic dejun servit in camera si aranjament special al camerei. Tot la Predeal, pentru trei nopti de cazare la o vila de trei stele, veti plati 210 lei pentru un sejur in care sint incluse si doua mic-dejunuri, doua cine romantice, dar si un aranjament special in camera. La Moeciu, special pentru acest week-end, exista oferte de 280 lei/persoana in camera dubla, dar si de 305 lei in camera dubla de lux, pachetul incluzind doua nopti de cazare, mic dejun, cina romantica, surprize, acces gratuit la sala de fitness. Preturi similare sint si la Brasov intr-o locatie de trei stele, unde cazarea intr-o camera dubla costa 240 lei de persoana, cu cina romantica, mic dejun si posibilitate de intrare in Paradisul Acvatic. Mai scump e la Poiana Brasov, unde la un hotel de patru stele veti plati si 400 lei de persoana, pentru doua nopti de neuitat, in camera dubla cu pat matrimonial, mic dejun, cina romantica, sauna, fitness si jacuzzi, totul inclus in pret. Si la Azuga, la un hotel de cinci stele, veti fi tratati regeste, daca veti opta pentru unul din pachetele cuprinse intre 185 euro si 280 euro, pentru doua nopti de cazare, cu mic dejun, o sedinta de masaj, un cos cu fructe in camera, flori si sampanie in camera, cina romantica, acces centru spa. Pentru cei care prefera o minivacanta romantica la mare, la Mamaia, in miezul iernii, la un hotel de patru stele, pretul de persoana este de 290 lei, pentru trei nopti de cazare, cu mic dejun, acces gratuit la sala de fitness, sauna, jacuzzi si late breakfast.


Petreceri pro sau anti Valentine"â„¢s Day


Daca sinteti mai petrecareti sau nu va permite buzunarul sa huzuriti in jacuzzi de Ziua Indragostitilor, mai aveti o varianta: petrecerile din cluburile din Focsani, special organizate pentru tinerii cu "fluturasi in stomac". In clubul Pulse Studio, din cadrul Aqualand, simbata se da startul la distractie de Valentine"â„¢s Day. Atmosfera va fi intretinuta cu muzica buna, luminari parfumate si inimioare de ciocolata si condimentata cu animatoare, dar si shot-uri din partea casei. Pretul biletului de intrare este 10 lei. Si clubul Hypnotic ii asteapta pe tineri de vineri pina luni, pentru a scapa de singuratate, la "Valentine"â„¢s Party". Times Pub sparge insa traditia si organizeaza simbata, 12 februarie, o petrecere Anti-Valentine"â„¢s Day, la care sint asteptati toti cei care vor sa petreaca altfel de Ziua Indragostitilor. (Mihaela BESLEAGA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.