Timp Liber

Nausica la Bucharest Fashion Week

Iulia Crețu
27 nov 2010 1358 vizualizări
Actrita Alexandra Velniciuc si fiica lui Horia Moculescu, Nidia, si-au luat rochii semnate de designerul focsanean la Festivalul Delmar

Designerul focsanean Nausica Mircea va participa cu o serie de creatii vestimentare la evenimentul iernii in materie de moda, Bucharest Fashion Week, care se va desfasura intre 1 si 5 decembrie in capitala, la Crystal Palace Ballrooms. Alaturi de Nausica, pe podiumul de prezentare vor urca manechine purtind creatii semnate Catalin Botezatu, Clara Rotescu, Mihai Albu, Laura Olteanu, Romanitza, Ersa Atelier, BSB, Azzara by Mirela Pellegrini, Ego Men"â„¢s Fashion Concept, Mexton, Langellotti, Wanda"â„¢s Dream, Cristiana si Izabela Purdescu, Benvenuti, Casa de Balnuri MG, Belinda Liu, Livia Mihu, Alexandra Ghiorghie, Pada Murre, Skiny, Insolito, Julia Kontogruni sau Dolena. La eveniment vor prezenta peste 100 de modele, din rindul lor urmind a fi selectate la Caravana Fashiontv citeva fete pentru Top Model Romania. Cistigatoarea va intra in finala FTV Model Awards de la Hong Kong. Ca la fiecare sfirsit de an, Fashiontv va premia cele mai bune prestatii in moda si modeling in cadrul galei Romanian Fashion Awards 2010. Vor fi desemnati cei mai buni designeri, modelul masculin si feminin al anului sau cele mai bune reviste de fashion. Nausica merge increzatoare la Bucharest Fashion Week, mai ales ca luna aceasta a incintat cu o colectie de serie la Paris, la prezentarea anuala de la Ambasada Romaniei in Franta, iar la Festivalul "Florentin Delmar", editia 2010, creatii semnate Nausica Mircea au fost purtate de prezentatoarea spectacolului, actrita Alexandra Velniciuc. Aceasta nu s-a putut abtine si si-a cumparat sase rochii de la casa de moda din Focsani. Nu doar Velniciuc s-a indragostit de creatiile Nausica, dar si compozitorul Horia Moculescu. Acesta a dezvaluit ca de la Focsani i-a cumparat fiicei sale, Nidia, o vestimentatie de la acelasi designer. (Iulia CRETU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.