Timp Liber

Unde mergem?

Mihaela Beșleagă
27 mai 2010 640 vizualizări
Festivalul de muzica usoara Florile dragostei

Cei mai telentati copii din judet se vor intrece luni, 31 mai, in cintece, la cea de-a XIV-a editie a Festivalului de muzica usoara romaneasca pentru copii "Florile dragostei". Concursul, de traditie, va avea loc la Teatrul Municipal "Mr. Gh. Pastia". Competitia este organizata pe trei sectiuni si este dedicata copiilor cu virste cuprinse intre 5 si 15 ani. Concursul are loc in preajma Zilei Copilului, astfel incit pe 1 iunie, de la ora 11.00, urmeaza sa aiba loc si gala festivalului, in care vor fi premiati cei mai promitatori mici interpreti. Organizatorul Festivalului este Ateneul Popular "Mr. Gh. Pastia". Tot de Ziua Copilului, Teatrul Municipal va pregati pentru cei mici piesa "Snoave cu Pacala", care va putea fi urmarita de la ora 12.00 in parcul Balcescu din Focsani. Copiii au parte de o surpriza din partea Teatrului si vineri, 4 iunie, cind pe scena Teatrului va fi jucat spectacolul "Rapirea", de la orele 10.00 si 11.30. (M. B.)


Filme la Odobesti si Jaristea


Si in acest sfirsit de saptamina, cinematograful amenajat in incinta Casei de Cultura "C. C. Giurescu" din Odobesti va da filme. Astfel, simbata si duminica, de la ora 15.00 va rula "Asistentul vampirului" , iar de la ora 17.00 "Terminator. Salvarea". Numai duminica, de la ora 19.00, puteti vedea filmul "Marea mahmureala", care a primit anul trecut premiul Globul de Aur pentru cea mai buna comedie. Caravana filmelor va ajunge duminica la Jaristea, unde la Caminul Cultural, de la ora 14.00, va rula filmul "Sherlock Holmes". Pretul unui bilet de intrare este 2 lei. Peste circa doua saptamini, iubitorii de film pot urmari proiectiile la gradina de vara din Odobesti. "Speram ca pe 12 iunie sa dam drumul la gradina de vara, deja am intrat in lucrari, mai avem de finalizat, de zugravit. Vrem sa aducem «Robin Hood», este la mare cautare acum", ne-a spus Lucian Cristea, operatorul de cinema de la Casa de Cultura Odobesti. Gradina de vara are o capactate de 300 de locuri. (M. B.)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.