Timp Liber

Unde mergem?

Mihaela Beșleagă
30 apr 2010 1032 vizualizări
Horatiu Malaele si Emilia Popescu in Cafeneaua , la Focsani

Un spectacol de exceptie se va juca luni, 3 mai, de la ora 19.30, pe scena Casei de Cultura "Leopoldina Balanuta" din Focsani. "Cafeneaua" ii va aduce in prim-plan pe trei dintre cei mai indragiti actori romani: Horatiu Malaele, Emilia Popescu si Dana Dogaru. Regia este semnata de acelasi genial Horatiu Malaele. Biletele se gasesc atit la casa de bilete a Casei de Cultura, dar pot fi achizitionate si online de pe siturile specializate www.bilete.ro sau www.vreaubilet.ro. De asemenea, puteti face rezervari la numarul de telefon 0740.435.269. (M. B.)


Filme la Odobesti


Cinematograful de la Casa de Cultura "C. C. Giurescu" din Odobesti a pregatit si pentru acest sfirsit de saptamina filme noi. Simbata si duminica, de la ora 15.00 va fi proiectat filmul "Ninja asasin", iar de la ora 17.00 "Omul lup". Duminica, de la ora 19.00, puteti urmari filmul de groaza "Saw VI". Caravana filmelor va ajunge duminica si la Caminul Cultural din Jaristea, unde, de la ora 14.00, locuitorii pot vedea filmul "Legiunea". Pretul unui bilet de intrare este de 2 lei. (M. B.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.