Timp Liber

Unde mergem?

Ciprian Fânaru
26 iun 2009 1421 vizualizări
Trupa DJ Project va incinge distractia la Focsani

Extrem Summer se deschide cu un concert marca DJ Project

Distractia si noptile albe pe ringul de dans se muta in Extrem Summer. Discoteca din fosta Gradina Publica isi va primi petrecaretii incepind cu sfirsitul acestei saptamini, intr-un ambient potrivit cu caldura estivala. Reprezentantii discotecii "de vara" anunta ca vor incepe in forta noul anotimp de distractie. Petrecerea de deschidere a sezonului 2009 este programata chiar in aceasta seara, de la ora 22.30. Organizatorii au ales un nume cu greutate pentru inaugurarea Extrem Summer, componentii renumitei trupe DJ Project urmind sa sustina un concert live. DJ Gino Mazotti si DJ Maxx au cooptat-o in 2003 in proiectul lor pe Elena si tot atunci au scos primul album in noua formula. "Lumea ta" a stationat cel mai mult in topurile radio din Romania, mai exact 40 de saptamini. Noul album DJ Project, lansat nu cu mult timp in urma, vine sa-i incinte si pe fanii focsaneni cu piese precum "Hotel" sau "Prima noapte". (Ciprian FANARU)


Concert de muzica clasica cu orchestra "Unirea"


Reprezentantii Ateneului Popular "Mr. Gh. Pastia" se pot lauda ca au readus muzica clasica in urbea de pe Milcov, prin intermediul Orchestrei de Camera "Unirea", care va concerta duminica, 28 iunie, de la ora 19.00, la sala Teatrul Municipal "Mr. Gh. Pastia". Reprezentantiile orchestrei, implicit concertul extraordinar de duminica, fac parte din proiectul cultural "Rinascimento Musici "" seconda volta", avind in special ca target tinerii intre 15 si 26 de ani. In acest week-end asadar, focsanenii au parte de un nou concert de muzica clasica. Acesta este oferit de solistii Madalina Bobocel, la violoncel si Vasile Calmis, la clarinet, sub indrumarea dirijorului german stabilit in Romania, Vincent Grüger. în program sint incluse creatii ale mai multor compozitori cunoscuti, printre care Gerog Friedrich Handel, Antonio Vivaldi, Johannes Brahms, Johan Strauss, Joseph Strauss, Dmitri Sostakovici sau Astor Piazolla. Biletele au fost puse in vinzare la Agentia Teatrului Municipal Focsani, incepind cu 15 iunie. Pretul unui bilet este de 15 lei la categoria I si 5 lei pentru elevi, studenti si pensionari. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.