Timp Liber

Unde mergem?

Mihaela Beșleagă
1 mai 2009 1338 vizualizări
Puya isi lanseaza albumul la Focsani

Cunoscutul artist de hip-hop Puya (ex-"La familia") va ajunge simbata, 2 mai, la Focsani, unde va sustine un concert de lansare al celui mai recent album: "Romanisme", al doilea solo din cariera. Acest album vine dupa succesul repurtat cu "Muzica de tolaneala si depravare" si exprima viziunea artistului asupra societatii romanesti a anului 2009. Puya feat George Hora, avindu-i alaturi pe DJ Wicked si DJ Grass, va interpreta si primul extras pe single de pe album, "Undeva-n balkani", compusa in mai putin de o ora. Recitalul va fi sustinut in clubul Apollo Exclusive. Pretul unui bilet de intrare este de 15 lei pina in ora 24.00 si 20 lei dupa aceasta ora. Albumul se poate achizitiona in seara petrecerii la pretul promotional de 15 lei, in magazine pretul unui CD fiind de 25 lei. Turneul Puya cuprinde 10 orase din tara si se va desfasura pina pe 21 mai. (M. B.)


Film gratuit la Jaristea


Caminul Cultural din Jaristea va gazdui duminica un matineu, de la ora 11.00, in cadrul caruia toti locuitorii comunei pot vedea pe gratis un film adus de Casa de Cultura din Odobesti. "Filmul se numeste «Calatorie spre centrul pamintului» si intrarea este gratuita pentru toti cei care vin sa il vizioneze", ne-a spus Lucian Cristea, operator de cinema la Odobesti si initiatorul caravanei filmelor. De asemenea, simbata si duminica, odobestenii pot vedea, la Casa de Cultura, de la ora 15.00, filmul de animatie "Madagascar II", iar de la orele 17.00 si 19.00, SF-ul "Lumea de dincolo". Tot duminica, si la Caminul Cultural din Brosteni va ajunge caravana filmelor, la ora 20.00, cu pelicula "Justitiarul "" zona de razboi". Pretul unui bilet de intrare este de 2 lei. Din iunie, odobestenii pot viziona filmele intr-un cadru deosebit, in gradina de vara a orasului. (M. B.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.