Timp Liber

Unde mergem?

Mihaela Beșleagă
21 nov 2008 792 vizualizări
Madagascar 2 , in avanpremiera nationala la Focsani Simpaticele personaje animate din Madagascar 2 evadeaza in acest week-end la Focsani, in avanpremiera nationala

Simbata, 22 octombrie, de la orele 17.00 si 19.15, puteti fi primii romani care vor urmari la Casa de Cultura a Sindicatelor "Leopoldina Balanuta" animatia care a facut furori in toata lumea, inca de la lansare. Sint asteptati sa vada aventurile celor patru prieteni, leul Alex, girafa Melman, hipopotamul Gloria si zebra Marty, atit cei mici, cit si adultii care vor sa retraiasca din bucuriile copilariei, in fata unei comedii animate savuroase. Filmul dureaza 90 de minute, iar pretul unui bilet de intrare este de 10 lei. Filmul va rula in premiera nationala pe 28 noiembrie. Si la Casa de Cultura "C. C. Giurescu" din Odobesti este rost de film in acest sfirsit de saptamina. Simbata, de la ora 17.00, si duminica, de la orele 13.00, 15.00 si 17.00 va rula filmul "Cavalerul negru", ultima parte a renumitului "Batman". Biletul de intrare costa 2 lei. Operatorul de cinema Lucian Cristea ii asigura pe odobesteni ca, pina la finalul anului, vor putea urmari la cinema si animatia "Madagascar 2. Evadare din Africa".

Vioara Stradivarius, in recital pentru liceeni

Formatia Romanian Piano Trio, alcatuita din Alexandru Tomescu "" vioara, Horia Mihail - pian si Razvan Suma - violoncel, va sustine un recital de exceptie la Focsani, duminica, 23 noiembrie. Concertul va avea loc la Teatrul Municipal "Mr. Gh. Pastia", de la ora 18.00, intrarea fiind gratuita pentru toti liceenii. Recitalul, care face parte dintr-un turneu national, isi propune sa apropie tinerii de muzica clasica, vioara Stradivarius, aflata in posesia tinarului Alexandru Tomescu, avind rolul principal in concertul de duminica. De asemenea, in cadrul stagiunii camerale organizata de Ateneul Popular, Mihaela si Ana Iordache vor sustine miercuri, 26 noiembrie, un concert de chitara clasica, tot in sala de spectacole a Teatrului Municipal.

u Mihaela BESLEAGA


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.