Timp Liber

La un meci de fotbal, in balon

Mihaela Beșleagă
25 ian 2008 4924 vizualizări
In interior, balonul este incalzit la 18 - 20 grade Celsius si este dotat cu nocturna u o ora de fotbal in atmosfera presostatica va costa intre 80 - 140 lei

Credeti ca iarna puteti juca fotbal doar in sala de sport sau pe calculator, la un turneu online de Fifa? Pasionatii sportului cu balonul rotund au acum posibilitatea de a-si petrece timpul liber intr-un mod inedit, pe terenul de fotbal, chiar daca afara temperaturile sint de multe ori sub 0 grade Celsius. La baza de agrement Green Paradise, situata in spatele Hotelului Solar, pe strada Cincina Pavelescu nr. 18, este amenajat cel mai performant teren de mini-fotbal cu gazon sintetic din judet, acoperit cu un urias balon presostatic. Daca veti alege sa va petreceti citeva ore impreuna cu prietenii "la un fotbal", este bine sa stiti ca sub balonul cu membrana dubla, singurul de acest tip din Moldova, aveti toate conditiile. Balonul este incalzit la 18-20 grade Celsius, intre orele 15.00 - 2.00, are si nocturna, iluminarea facindu-se prin proiectoare. Alte facilitati ale acestui tip de balon, produs in Italia, sint: presiunea este mai scazuta, nu se face condens, se diminueaza mult ecoul si exista o mai buna izolare termica. Cit despre suprafata de joc, proprietarii spun ca este cel mai bun teren sintetic din Focsani, pentru ca are la baza o structura de pietris si nisip, spre deosebire de mochetele sintetice ale altor terenuri, montate direct pe ciment, care sint mai dure. Terenul de fotbal are si vestiare, dotate inclusiv cu dusuri. Vi se va asigura si echipamentul sportiv, plus mingea. "Focsanenii vin mai ales la sfirsitul saptaminii, duminica, deja avem clienti fideli care vin periodic. Dupa fotbal pot sa stea la bar la o cafea sau la o cana de vin fiert", ne-a spus Mirela Cristea, patroana bazei de agrement Green Paradise. Tot ce trebuie sa faceti este o rezervare in avans si sa platiti un acont, in cazul in care veniti sa jucati aici pentru prima oara. Fotbalul in balon presupune si citeva restrictii: nu aveti voie sa fumati, sa intrati in interior in stare de ebrietate sau sa aveti incaltaminte sportiva cu crampoane prea mari. Alaturi de terenul de fotbal este amenajat si unul de tenis, neacoperit, dar care este practicabil pe vreme buna. Iar daca vreti sa faceti ceva mai iesit din comun, va puteti lua undita sa pescuiti la copca in iazul inghetat, inconjurat de salcii, din curtea bazei de agrement. Daca veniti cu masina, aveti la dispozitie si locuri de parcare.


Cit ne costa un joc de fotbal in balon?


Tarifele de inchiriere pentru terenul de minifotbal in balon sint:


u zilnic, intre orele 10.00 - 15.00

- 80 lei/ora abonament

- 90 lei/ora ocazional

- nu sint incluse in pret incalzirea si iluminatul


u zilnic, intre orele 15.00 - 2.00

- 120 lei/ora abonament

- 140 lei/ora ocazional

- sint incluse in pret incalzirea si iluminatul


Puteti face rezervari la telefoanele 0745.810.440 sau 0744.890.413.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.