Sport

Sportivii vrânceni, premiați cu sume între 200 și 1500 lei

Cătălin VLĂDESCU
19 dec 2017 1625 vizualizări

Cei mai buni sportivi vrânceni, dar și antrenorii lor, vor fi premiați de municipalitate pentru rezultatele sportive deosebite, obținute în întrecerile sportive din anul 2017.

Premierea se va face într-un cadru festiv vineri, 22 decembrie, la Ateneul Popular, suma aprobată și alocată pentru aceste premieri fiind de 157, 10 mii de lei, din care, cea mai mare parte, 116,700 lei, va merge către sportivi, restul de 40,400 lei, mergând către antrenorii lor și personalul tehnic. Valoarea premiilor este cuprinsă între 200 lei și 1500 lei, în funcție de performanțele sportive obținute. Cele mai importante premii le vor obține 3 sportivi - atleta legitimată la CS Unirea Focșani, Claudia Prisecaru, judocanul Borș-Dumitrescu Lucian Laris de la LPS Focșani și Florina Ramona Micula de la secția de judo a CSS. Printre sportivii premiați de municipalitate se vor număra și handbaliștii echipei de Liga Națională de la CSM Focșani 2007, sumele de premiere ale acestora fiind cuprinse între 500 și 1100 lei. După cum aminteam, vor fi premiați și antrenorii acestor sportivi, dar și personalul tehnic, valoarea premiilor individuale ale acestora, fiind cuprinsă între 1500 și 1100 de lei. Într-un document atașat acestui articol, pe site-ul ZdV, puteți accesa un document cu numele tuturor sportivilor premiați, precum și sumele pe care le vor primi aceștia. (C.V.)


Fisiere atasate

În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.