Sport

Handbal Liga Națională la Focșani – Credința ne obligă!

Cătălin VLĂDESCU
7 nov 2019 3377 vizualizări

Chiar dacă mulți pot crede că este prematur pentru astfel de pronosticuri, eu chiar cred cu tăriecă mâine, 8 noiembrie 2019, ne așteaptă unul dintre cele mai importante meciuri ale actualei stagiuni...poate chiar unul dintre cele mai importante din ultimii ani, o partidă de totul sau nimic, o partidă de a fi sau a nu fi în partea superioară a clasamentului, de a fi printre cele mai bune echipe din România, sau de a "cădea" în zona nisipurilor mișcatoare a Ligii Zimbrilor.

Partida de vinerea aceasta, contra Bacăului, poate confirma jocurile valoroase reușite de voi, băieții nostri,în debutul sezonului, ori poate să ne taie dintr-o suflare tot elanul, toate visele, toate speranțele...de voi, cei din teren, și de noi cei din tribune va depinde unde vrem să fim...în elită, în față, alaturi de echipele care contează cu adevarat, despre care se vorbește, sau în linia a doua!Vă aștept pe toți la sală, vineri pe 8 noiembrie 2019, de la 18:30, să fim cu adevărat numărul 8, așa cum de atâtea ori am fost. Credința și îndemnul meu răman aceleași, ca de fiecare dată: să credem în băieții noștri! (Cătălin Vlădescu)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.