Sport

Secţia moto ACS Odobeşti afiliată la Federaţia Română

Dan Chiriac
18 mar 2019 1396 vizualizări

Sâmbătă clubul Acs Odobești, secția moto, a participat la Adunarea Generala a Cluburilor Afiliate. Reprezentantul clubului a fost președintele Mocanu Georgian. Acesta a primit felicitări în numele clubului Acs Odobești secția moto și a Primăriei Odobești pentru  activitatea, organizarea etapei Nationale de ENDURO-CROSS și pentru rezultatele remarcabile a piloților clubului. Aprecierile au venit de la președintele Federatiei Române de Motociclism și secretarul general. În cadrul adunării, clubul a primit votul final pentru afilierea permanenta și dreptul la vot în Adunarea Generala. Clubul odobeştean a propus în Adunarea generală și un proiect de mare perspectivă și anume înființarea unei secții moto în cadrul Palatului Copiilor în fiecare județ din ţară, pentru o selecție a copiilor cât mai amplă și de a reuși să meargă către marea performanta în motociclism. Anul 2018 va rămâne în istoria sportului din judeţul Vrancea pentru înființarea secției moto în cadrul clubului Acs Odobești. (D.C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.