Sport

Se cunosc echipele calificate în Superliga Altdorf Tehnik

Dan Chiriac
12 nov 2017 843 vizualizări

Etapa a noua a Superligii Altdorf Tehnik a clarificat definitiv situaţia formaţiilor calificate între cele mai bune opt echipe din fotbalul judeţean. Victoria Gugești, Sportul Ciorăști,  Voința Cîrligele, CSC Dumbrăveni, Mausolelul Mărășești și FC Panciu, Naţional Goleşti şi Tractorul Năneşti sunt formaţiile calificate în faza următoare a campionatului. Totul s-a clarificat în urma meciului de sâmbătă de la Mărăşeşti, acolo unde Unirea Ţifeşti a cedat cu scorul de 4-3. Gazdele au condus cu 4-0, dar oaspeţii au încercat o revenire spectasculoasă, dar nu au reuşit decât să se apropie la un gol. În urma acestui rezultat, Unirea Ţifeşti va fi ocupanta locului trei, din cele trei serii, ce nu va obţine calificarea, având cel mai slab punctaj. Tot sâmbătă a avut loc un derby al grupei A ce a opus formaţiile Sportul Ciorăşti şi Victoria Gugeşti. Oaspeţii au avut ocazia să deschidă scorul în prima reprză, dar Cătălin Popa a ratat o lovitură de la 11 metri. Sportul Ciorăşti a marcat de două ori până la pauză, iar gugeştenii au încercat să revină după ce Cătălin Ciubotaru a transformat un nou penalty. Leaua, jucătorul gazdelor, a stabilit scorul final, 3-1. La Jariştea, liderul grupei B, CSC Dumbrăveni a început prost meciul, primind gol în minutul 2. Dănuţ Lechea, autor al unui hattrick a fost omul decisiv. Acesta a întors scorul în prima repriză şi a închis meciul în actul secund. Viorel Mihăilă a reuşit la rândul său o dublă. Programul meciurilor din etapa a noua: Grupa A: sâmbătă ora 14.30: Sportul Ciorăști – Victoria Gugeşti 3-1, duminică ora 11.00: Podgoria Coteşti –Voința Cîrligele, Săgeata Bilieşti - Flacăra Urechești. Grupa B: Sâmbătă: 15.30 CS Jariştea – CSC Dumbrăveni 1-5, duminică Tractorul Nănești - Unirea Milcovul, Național Golești – Dinamo Tătăranu. Grupa C: sâmbătă ora 14.30: Mausoleul Mărăşeşti – Unirea Ţifeşti 4-3, duminică Gloria Răcoasa – FCM Adjud, ACS Homocea- FC Panciu. (D.C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.