Sport

Sanorom Bolotesti se pregăteşte de Liga Campionilor

Dan Chiriac
1 sep 2017 792 vizualizări

u lotul de jucători va fi prezentat oficial duminică la ora 17.00

Campioana Regionala Nord-Est si vicecampioana sezonului in Liga AutoVip Focsani se pregateste de participarea in EMF Cmpions League din Slovenia. Duminica 3 septembrie ora 17.00, la Promenada Moll, Sanorom Bolotesti isi prezinta lotul de jucatori cu care va aborda competitia europeana intercluburi desfasurata in localitatea Terme Catez - Slovenia in perioada 7-10 septembrie. Acolo vor lua startul 84 de echipe din 20 de tari europene. Romania va fi reprezentata de 9 echipe: Ary&Roby Buftea, campioana nationala, CS Luceafarul Cluj, castigatoarea Cupei Romaniei ,Old-Boys Bucuresti, MAV Glissando Timisoara, Juventus Sibiu, FC Boromir Rm.Valcea, Golden Boys Bacau, Imperium EBS Iasi.si reprezentanta Vrancei, Sanorom Bolotesti. Toate jocurile se vor disputa pe cele 10 terenuri cu iarba naturala din Complexul Sportiv Terme Catez si vor fi LIVE pe canalul Youtube al Federatiei Europene de Minifotbal.Tragerea la sorti a grupelor este programata joi 7 septembrie. Partenerul tehnic, DECATHLON, va asigura kit-ul complet de echipament pentru participarea in Champions League a formatiei Sanorom, care alaturi de AUTOVIP, GRIFON, MICOR SPEDITION si VRANLACT sunt partenerii oficiali ai formatiei vrancene de amatori care participa la primul turneu european din istoria de ...10 ani de minifotbal din Liga de minifotbal Vrancea. ''Performanta de exceptie realizata de Sanorom Bolotesti este si o recompensa a muncii noastre de 10 ani dedicata in totalitate fenomenului minifotbal. A fost o competitie destinata exclusiv amatorilor, pornind de la zero, în care am depus multa munca si pasiune pentru acest sport. Multumim partenerilor oficiali şi familiei Corozanu, cei care au sustinut participarea in Champions League. Respect si partenerilor nostrii media,Monitorul de Vrancea,Atlas TV,Ziarul de Vrancea si Sportul de Vrancea care au sustinut o competitie de amatori,in spiritul respectului si al prieteniei'' a transmis Cristian Vasile,organizatorul Ligii.

 

Înscrieri pentru noul sezon

Organizatorii Ligii de minifotbal Vrancea au demarat inscrierile pentru noul sezon de minifotbal pe 3 serii. Vor fi SERIE A ,SERIE B (old-boys) si SERIE C (exclusiv amatorilor,fără jucatori de la teren mare) în noul sezon de minifotbal. Competitia va debuta sambata 16  septembrie.Pentru cei interesati,informatii suplimentare se pot obtine pe pagina oficiala a competitiei,LIGA DE MINIFOTBAL VRANCEA sau la telefon 0744.890085. (D.C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.