Sport

Revanșa se joacă la Bacău

Dan Chiriac
24 iul 2017 577 vizualizări

După egalul 2-2 de la Focșani, CSM 2007 și Aerostar se întâlnesc din nou marți

Echipa de fotbal CSM Focșani 2007 a intrat în febra meciurilor de pregătire. Echipa pregătită de Vasile Burgă și Adrian Toma va disputa marți, la nouă zile de la reunire, a doua partidă de pregătire. Focșănenii vor întâlni în deplasare pe Aerostar Bacău, foarte probabil colega de serie a focșănenilor. Cele două echipe s-au întâlnit sâmbătă într-o partidă de pregătire ce a avut loc pe stadionul Milcovul din Focșani. Sâmbătă, 22 iulie, de la ora 11,00, pe stadionul Milcovul, CSM Focșani 2007 a terminat la egalitate, 2-2 (0-1) în primul amical al intersezonului, cu Aerostar Bacău. Pentru CSM Focșani 2007 au marcat Remus Popa și Dan Negoiță. Echipa Focșaniului: Lazăr – Săpunaru, Panaite, Parlac, Mihai – Lupu, Dorinel Popa, Zaharia, Pădineanu – Predoiu, Pasăre. Au mai jucat Apenciucesei, Dediu, Nistor, Mitală, Manu, Budeanu, Remus Popa, Negoiță. Băcăuanii au condus cu 1-0 la pauză după golul lui Vraciu și au majorat diferența la 2-0 în repriza a doua. Focșănenii au revenit pe final și au marcat prin Remus Popa în minutul 85 și Dan Negoiță în minutul 90. Partida retur are loc marți de la ora 18.00 la Bacău.

 

CSM Focșani 2007 s-a înscris în liga a treia

 

CSM Focșani s-a înscris în liga a treia. Federația Română de Fotbal a anunțat afilierea provizorie a cluburilor ce au obținut drept de participare în ediția 2017/2018 a Campionatului Național Liga a 3-a și au efectuat formalitățile de înscriere în competiții și de afiliere la FRF, cu excepția cluburilor Asociația Fotbal Club Unirea Tășnad (SM) și Asociația Club Sportiv Viitorul Ghimbav (BV). Reprezentații cluburilor de ligaa treia se vor întâlni pe 4 august într-o adunarea generală la Mogoșoaia. FRF  a aprobat convocarea Adunării Generale Extraordinare a Cluburilor din Liga a 3-a pentru data de 4 august 2017, ora 14.30 la sediul CF Mogoșoaia, din Mogoșoaia, Ilfov, cu următoarea ordine de zi:

a) Constatarea întrunirii cvorumului;

b) Prezentarea listei oficiale a candidaților pentru funcția respectivă;

c) Desemnarea comisiei de validare a voturilor; 

d) Alegerea reprezentanților cluburilor din Liga a 3-a ca membri ai Comitetului Executiv al FRF;

e) Prezentare Departament Marketing. (D.C.)

 

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.