Sport

Până la capăt! | Gânduri înaintea meciului de handbal masculin CSM Focșani 2007 - SCM Politehnica Timișoara

Cătălin VLĂDESCU
27 mar 2019 1372 vizualizări

Puține ore până la partida de diseară cu Timișoara. Este ocazia perfectă pentru a ne lua revanșa pentru înfrângerea suferită în semifinala din Cupa României. Este prilejul de a arăta că acel meci a fost doar un accident, că pur și simplu, așa a fost să  fie.

Diseară trebuie să arătăm, o dată în plus, că ne merităm locul in Play Off, între cele mai bune 8 echipe din Romania. Este o poziție în clasament pentru care, voi, ați muncit atât de mult, în toți anii ăștia!

Este o performanță pentru care ați suferit, ați transpirat, ați încasat lovituri, ați zâmbit, ați plâns, dar cel mai important...ați sperat!

Împreună cu voi, am sperat și noi, oamenii care continuăm de atâta timp să credem în voi, să credem că se poate...au sperat copiii din tribune cărora le sunteti idoli...copii, sau oameni mari, în toată firea, care au râs și au plâns odată cu voi, în nopțile acelea fantastice, de neuitat!

Pentru toate acestea, astăzi, vă cerem victoria! (CătălinVlădescu)

P.S Meciul de  handbal masculin CSM Focșani 2007 - SCM Politehnica Timișoara, din cadrul etapei a XXV-a Ligii Zimbrilor, are loc astăzi miercuri 27 martie 2019 începând de la ora 18:30 în sala polivalentă din Focșani

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.