Sport

Meciuri de fotbal mutate pentru a face loc Cupei României la handbal

Dan Chiriac
7 mar 2019 1526 vizualizări

Evenimentul sportiv al finalului de săptămână este turneul final al Cupei României la handbal. Sâmbătă de la ora 15.00, în prima semifinală se vor întâlni la Sala Polivalentă din Focșani echipele CSM 2007 Focșani și Poli Timișoara. A doua semifinală va opune de la ora 17.30 eternele rivale Steaua și Dinamo. A doua zi, duminică, de la ora 15.00 se joacă finala mică, iar de la ora 17.30 partida ce va decide câștigătoarea Cupei României. În aceste condiții, meciurile de fotbal programate la final de săptămână au fost mutate. Astfel, meciul de liga a treia dintre CSM Focșani 2007 și CSM Rm. Sărat are loc sâmbătă de la ora 11.00. Conducerea clubului focșănean a cerut devansarea partidei, programate inițial la ora 15.00, la concurență cu meciul de handbal. Cu acordul echipei buzoiene, partida se va disputa dimineață, evitându-se astfel o nedorită concurență. De asemenea, derby-ul Superligii Altdorf Tehnik la fotbal, partida dintre ACS Mausolelul Mărășești și Sportul Ciorăști a fost mutat. Programat inițial sâmbătă la ora 15.00, meciul se va juca duminică dimineață, de la ora 11.00, evitându-se astfel suprapunerea cu handbalul. Cele două echipe din județ sunt principalele candidate la titlul în fotbalul județean în acest an, alături de Victoria Gugești. De asemenea și meciurile juniorilor în campionatele naționale de fotbal au fost devansate cu o oră. Astfel partidele de sâmbătă de la Unirea – Odobești vor începe la ora 11.00 – juniori A, respectiv 13.00 juniorii B. Juniorii B, pregătiți de Alin Samoilă și Danilete Iorga vor întâlni de la ora 13.00 cea mai puternică echipă din România la această categorie de vârstă, Viitorul Constanța. (D.C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.