Sport

Maria Ciubotaru a jucat finala la un turneu în Slovenia

Dan Chiriac
29 mai 2017 663 vizualizări

Sportiva de la CSM 2007 a câştigat cinci partide la Luka Koper Junior Open-Internaţional Junior Tennis Championships Under 12

Maria-Daciana Ciubotaru, talentata jucătoare de tenis de la CSM Focșani 2007, pregătită de profesorul Răzvan Bucuroiu, a reușit un rezultat de excepție  la primul său turneu internațional în străinătate în Tennis Europe Tour. La ”Luka Koper Junior Open-International Junior Tennis Championships Under 12” competiție care a avut loc în Slovenia, începând cu 22 mai, Maria a început turneul în prima zi, 22 mai, și l-a încheiat în ultima, la 27 mai ,odată cu finala de simplu. Între timp a câștigat cinci jocuri. În finală Maria a fost întrecută de slovena Ela Nala Milic. Despre turneul făcut de sportiva de la Focșani, antrenorul Răzvan Bucuroiu a spus pentru site-ul CSMFocsani2007.ro că ”Maria s-a oprit în finală, dar a avut o săptămână foarte bună! În finală, nu s-a adaptat, pur și smplu și nu a condus ritmul jocului. Când a făcut-o, totul a curs în favoarea ei. A fost o săptămână în care a trecut de nr. 1 a Sloveniei și de, probabil, nr. 1 a Serbiei! Bravo Mariei!”. La dublu, în pereche cu slovena Hana Andolsek Vertovsek, Maria a urcat până în sferturile de finală după două victorii. În sferturi, Maria și coechipiera ei au pierdut la dublul Tana Rajki din Croația/Leontina Stojanovic din Slovenia, care avea să câștige turneul. Revenită în țară duminică, Maria Daciana Ciubotaru și antrenorul Răzvan Bucuroiu au rămas la Arad pentru un nou turneu din seria Tennis Europe U 12. (D.C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.