Sport

Începe Academia de Fotbal Rural în an centenar

Dan Chiriac
4 nov 2018 1134 vizualizări

Academia de Fotbal în an centenar este o nouă competiţie ce va debuta în perioada următoare. Evenimentul este organizat de AJF Vrancea, cu sprijinul DJST Vrancea. “Așa cu am anunțat în Adunarea Generală avem deosebita plăcere să vă anunțam că Asociația Județeană de Fotbal Vrancea cu sprijinul nemijlocit al Direcției Pentru Sport și Tineret Vrancea demarează proiectul “Academia de Fotbal Rural în an centenar”. Proiectul vizează înființarea a șase centre de juniori in judet, respectiv în localitățile Gugești, Cotesti, Golești , Cârligele,Tătăranu și Vulturu. În cadrul proiectului așteptăm înscrierea de voluntari din rândul fotbaliștilor din aceste localități .Toate cele șase centre vor fi dotate cu materiale sportive necesare funcționarii (mingi,jaloane,scărițe ,copete e.t.c.).Voluntarii înscriși in proiect vor beneficia de gratuitate la scoala de antrenori UEFA-C.”, spune Dan Dumitru, preşedintele AJF Vrancea. Activitățile din cadrul proiectului vor fi prezentate pe viu la Vulturu acolo unde acest gen de centru de pregătire s-a organizat deja tocmai pentru a se putea explica punctual ce înseamnă pregătirea sportivilor după modelul clubului italian AC Milan. Asociaţia Judeţeană de Fotbal are în vedere extinderea în primăvară a programului pentru încă șase localități ce vor fi desemnate în perioada următoare după un studiu amănunțit. Criteriul de bază va fi numărul de elevi ce pot participa la antrenamente și meciuri .Proiectul in sine este parte a proiectului național “România în Miscare “derulat de Ministerul Tineretului și Sportului  care urmărește atragerea populație către sport.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.