Sport

Foto | Tinerii fotbaliști de la Pro Sport Focșani, campionii de elită ai Vrancei.Juniorii U 15, premiați de AJF !

Laurențiu Muscalu
7 iun 2023 926 vizualizări
Rezultat remarcabil obținutn de fotbaliștii juniorii U 15, de la Pro Sport Focșani. Aceștia au dvenit campioni județeni la U 15 și au obținut în urma acestui rezultat calificarea meritată în Elita României.Având în vedere performanța menționată fotbaliștii juniori U 15 de la Pro Sport Focșani vor fi premiați de către Asociația Județeană de Fotbal (AJF), miercuri 07 iunie 2023 la ora 17:00, pe stadionul ”Milcovul” din Focșani. 
 

Fotnaliștii juniori U 15 de la Pro Sport Focșani au devenit campioni județeni și au obținut și calificarea în Campionatul de Elită după disputarea unui baraj de 4 meciuri.Fotbaliștii juniori U 15 de la Pro Sport Focșani au terminat acest baraj cu maximum de puncte în disputa cu echipel de juniori U 15 de la CSM Focșani 2007 și LPS Focșani.

1. Pro Sport 12 puncte, 17-1 !

2. LPS 3 puncte, 4-10 !

3. CSM 3 puncte, 4-14 !

Muncă, muncă și iar muncă! Acesta este secretul copiilor și antrenorilor de la Pro Sport Focșani.Trebuie menționat că echipa de juniori U 15 Pro Sport Focșani este singura din Vrancea calificată în campionatul de Elita.Performanta juniorilor de la Pro Sport Focsani a fost obținută de tineri fotbaliști născuți în anii 2008, 2009 si 2010.

Rezultatul copiilor de la Pro Sport Focșani va fi răsplatit de AJF Vrancea la finalul acestui sezon competițional.

Trebuie de asemenea precizat că acești copii, născuți în anii 2008, 2009 și 2010 au evoluat pentru Pro Sport Focșani și în Superliga de seniori Vrancea, proiect unic în România.

Juniorii U 15 (2008-2010) de la Pro Sport Focșani vor primi, miercuri, 7 Iunie 2023, la stadionul ”Milvovul” Focșani, într-un cadru festiv, tricourile și medaliile de campioni.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.