Sport

Foto | Focșănenca Denisa Pavel, vicecampioană națională la handbal juniori 1, împreună cu echipa sa Sepsi Sic Sfântu Gheorghe

Laurențiu Muscalu
12 mai 2023 1017 vizualizări
Focșănenca Denisa Pavel  este la numai 19 ani, deja o certitudine pentru handbalul feminin din România și nu numai.Denisa Pavel este o jucătoare importantă, de clasă, una dintre handbalistele de mare viitor ale țării.Ea este fata cea mare a colegei noastre de la secția de handbal a CS Pro Sport Focșani, profesoara Loredana Pavel.

Sportivă de înaltă performanță, cu un caracter frumos, calități fizice și tehnice de invidiat, focșăneanca Denisa Pavel are în față un viitor frumos în handbalul profesionist, fiind apreciată la scenă deschisă de marii specialiști ai domeniului din România.Denisa Pavel este componentă de baza a lotului național de tineret al României.

În weekendul trecut, Denisa Pavel a reușit, împreună cu echipa sa, Sepsi Sic Sfântu Gheorghe să cucerească medaliile de argint și titlul de vicecampioane naționale în cadrul Turneului Final al Campionatului Național de handbal feminin junioare 1 desfășurat la Turda.Denisa Pavel a avut evoluții excelente în toate partidele desfășurate la Turda.În partida cu CSM București a fost desemnată MVP-UL meciului, fiind una dintre cele mai în vogă jucătoare din România la acest nivel de vârstă.În palmaresul focșănencei Denisa Pavel se mai află și medalia de argint cucerită cu Sepsi în Cupa României.Colegele de la Pro Sport Focșani o felicită pe Denisa Pavel pentru rezultatele individuale și colective obținute până în acest moment.Feicitări, Denisa Pavel!Felicitari familiei Pavel pentru susținere necondiționată!Felicitări, Sepsi Sic Sfântu Gheorghe!Felicitări, Pro Sport Focșani!


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.