Sport

Foto |  A debutat Etapa a II-a a Circuitului Vrancea Trophy 2022!

Ziarul de Vrancea
8 sep 2022 1090 vizualizări

Etapa a II a Circuitului Vrancea Trophy 2022 se află la debut, urmând a avea în derulare meciuri între 5 echipe cu sportivi făcând parte din loturile naționale de U14 și U16 ale Romaniei, în cadrul Campionatului Național Intercluburi pe Echipe de Dublu.

Cele mai titrate echipe sunt cele ale Dinamo București 1, din care fac parte nu mai puțin de 3 sportivi ai loturilor naționale de 16 ani (Andrada Komarov, Gabriel Ghețu, Radu Paisvant) și cea a Elite București cu 3 sportivi ai Lotului național U14 (Rareș Rugină - sportiv al TC Focșani prin protocol de colaborare, David Popa, Luca Păunescu).

Cu nimic mai prejos, însă s-au înscris și echipele CS Unirea Focsani, de asemenea cu un protocol de colaborare de rag înalt, în componența Ana Maria Chiriță - CSS Bacău, sportivă de lot național U14, Patricia Moldovan - TC Elite Tg Jiu, transferată în vederea întregirii echipei alături de sportivii noștri Octavian Ciubotaru, Dragos Paraschiv și Rareș Calugăru - TC Tecuci. Și nu în ultimul rând echipele Dacia Galați și Dinamo București 2, toate având oportunitatea de a se întrece în cadrul uneia dintre cele mai speciale și inedite Competiții Finale, având rangul unui Campionat Național – se vor disputa câte 3 meciuri de dublu în fiecare întâlnire, unul masculin, unul feminin și unul mixt!

Programul întâlnirilor, derulate în condiții de desfășurare corespunzătoare, este de astăzi 7 septembrie, până vineri, 9 septembrie, între 9:00 și 17:00, pe Baza Sportivă a TC Focșani - Școala de Tenis George Bucuroiu, situată în capătul străzii Alunului, cu intrare din prelungirea Străzii Cuza Vodă, înspre Petresti.

Ieri au fost organizate primele antrenamente premergătoare, iar astăzi între orele 9:00 și 10:00. a fost ședinta tehnică premergătoare începerii întrecerilor!

Vă așteptăm să ne urmăriți și să ne susțineți atât la Baza Sportivă, cât și pe paginile de web și ale rețelelor de socializare pentru informații în timp real!

Noi informații despre calendarul Etapei a II a Vrancea Trophy 2022, în  curând!

Circuitul Vrancea Trophy

Comunicat de presă​-7 septembrie 2022

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.