Sport

Focșăneanca Maria Ciubotaru rezultate bune la Galaţi

Dan Chiriac
9 iun 2018 1332 vizualizări

Maria-Daciana Ciubotaru, jucătoarea de tenis de la CSM Focșani 2007, care încă nu a împlinit 14 ani, a jucat la o categorie superioară, U 16 odată cu participarea la ”Viva Trophy”, turneu european de categoria a 3-a, ale cărui jocuri au avut loc săptămâna trecută, la Galați. În proba de simplu, Maria a jucat un sfert de finală după ce a trecut cu 6-3, 6-4 de Ana-Maria Zamfir și cu 6-0, 6-3, de rusoaica Polina Skopintseva. În sferturi, sportiva de la CSM Focșani 2007 a fost întrecută cu 6-0, 6-1 de Sara Popa, favorita nr. 1, sportiva care avea să câștige Viva Trophy.

În proba de dublu, în pereche cu Alexia Trașcă, Maria Ciubotaru, favorită nr. 4 a jucat semifinala, pe care a pierdut-o la mare luptă, 6-0, 5-7, 4-10, în fața perechii Bianca Bulat/Polina Skopintseva. În turul anterior, Maria și Alexia câștigaseră cu 6-3, 6-4 întâlnirea cu Irina-Ioana Iurea/Sabina-Maria Iurea.

Maria Ciubotaru, parte a Team Head!

La 25 mai 2018, Maria Ciubotaru posta pe pagina sa de facebook: ”Primul contract alaturi de Team Head! Mulțumesc Head pentru suportul acordat!” Altfel spus, sportiva de la CSM Focșani 2007 este parte a familei Team Head, ”combinația a tot ceea ce reprezintă valorile HEAD, incluzând jucătorii de top juniori, cei mai buni sportivi din lume, antrenorii …”, cum este precizat pe site-ul Team Head. Este vorba despre un program global de sponsorizare care vizează promovarea tinerilor jucători talentați din întreaga lume. Pe același site al Team Head este făcută următoarea prezentare ”Pentru a avea succes în lumea tenisului, jucătorii talentați au nevoie de mai mult decât cel mai bun echipament. Ei au nevoie de cei mai buni antrenori, modele de pregătire și de îndrumare pentru a-și atinge obiectivele. …Noua echipă HEAD asigură faptul că jucătorii noștri beneficiază de parteneriate cu cunoscuți antrenori precum Bob Brett și Emilio Sanchez, care oferă acces la cele mai bune facilități de formare din întreaga lume… Multe vedete de top care au jucat în Pro Tour au trecut prin acest program. Jucători precum Novak Djokovic, Andy Murray și vedeta în ascensiune, Alexander Zverev sunt toți foști membri ai programului Junior HEAD Team. Ei susțin valorile echipei HEAD, împărtășindu-și cunoștințele și experiența!”. Maria-Daciana Ciubotaru este de două ori medaliată – la 12 ani și la 13 ani – a ”Ten-Pro Global Junior Tour” de la Movistar, în Insula Mallorca în Spania, în 2017


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.