Sport

Flux Focșani este campioană de toamnă în liga de minifotbal

Dan Chiriac
18 nov 2019 1978 vizualizări

Campioana en-titre Flux Focșani a terminat sezonul de toamna în Liga de minifotbal pe prima poziție cu un avans de 8 puncte. Formația pregătită de Claudiu Manta a reușit un parcurs cu 8 victorii consecutive, avand cel mai bun atac și cea mai buna defensivă a sezonului. Performanțele realizate sezonul trecut, câștigarea campionatului și cupei locale precum și calificarea în sferturile de finală la campionatul regional Nord-Est, sunt obiectivele echipei și în acest sezon de minifotbal. Brigada 282 a învins Atletico cu 4-0 în ultima etapă a turului șia terminat pe poziția secundă în clasament, cu un singur punct avans față de ocupanta locului trei, AS Tomiță Lazăr. Phoenix Odobești, vicecampioana ediției trecute, termina turul în afara locurilor de play-off după înfrangerea 3-4 cu Tomiță Lazăr. Rîmna Gologanu a furnizat surpriza etapei și a campionatului după victoria 3-1 cu ACS Mausoleul Mărășești. Progresul Focșani a realizat scorul turului după victoria 14-3 cu Onasis. Ciprian Dumitriu urcă în clasamentul golgeterilor pe poziția a doua, după Răzvan Craciun (Flux-16 goluri) cu cele 10 goluri marcate în acest joc. În campionatul de old-boys, Cîmpineanca este liderul seriei cu un punct avans față de Finanțe după victoria directă din ultima etapa. Pe podiumul seriei termină Soveja, ca urmare a victoriei echipei GSMobile, 7-2 cu Dili Beauty.

 

Rezultatele etapei 9,Serie A:

BRIGADA 282 - ATLETICO 4-0 (2-0) Au marcat Galavan Ionut 2,Marian Dima,Catalin Grama

PROGRESUL - ONASIS 14-3 (10-1) Au marcat Ciprian Dumitriu 10,George Duca,Razvan Dutu,Sorin Mandrescu,Nicusor Chirica respectiv Adrian Lungu 2,Marius Ifrim.

PHOENIX ODOBESTI - AS TOMITA LAZAR 3-4 (1-2) Au marcat Cezar Chirita,Ionut Nichita,Valentin Balosu respectiv Daniel Maican 3,Danut Lechea.

ACS MAUSOLEUL MARASESTI - RAMNA GOLOGANU 1-3 (1-0) Au marcat Mihai Mocanu respectiv Matei Grama 2,Cristian Bordei.

 

Rezultatele etapei 8,Serie B :

SOVEJA - ING TRUST 5-3 (2-2)

CAMPINEANCA - FINANTE 9-1 (2-1)

EDITIE DE VRANCEA - DINAMO FOCSANI 2-5 (1-3)

GSMOBILE - DILI BEATY 7-3 (1-2)

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.