Sport

Finanțele au câștigat pentru a doua oară consecutiv Cupa Adi Olteanu

Dan Chiriac
25 mar 2019 1546 vizualizări

Duminică au avut loc cele două finale de la Cupa Adi Olteanu, dar şi un meci demosntrativ, ce a  adus  la sală nume importante ale fotbalului românesc, multe trecute şi prin liga întâi. Finala mică a opus Soveja – Phone Sale. Soveja a câștigat cu 2-1. Meciul demonstrativ între Viitorul Deep Serv Cîmpineanca şi Gloria Buzău a revenit oaspeților cu 5-3. La vrânceni au jucat printre alții Sandu Ciubotaru, Marian Covaci, Tudorel Ivan, Jani Oltianu, Ștefan Ciolpan, Adrian Enache, Robert Gogognel. iar la buzoieni Viorel Ion, Romeo Bunică, Ștefan Leu, Iulian Beniță, Dan Petre, Bodoc. Viitorul Deep Serv este campioana ultimelor două ediţii în liga old-boys, ocupanta locului şase la turneul naţional de la Piatra Neamţ din septembrie 2019 şi asprirantă şi în acest an la un loc pe podium la turneul naţional. Finala Cupei Adi Olteanu a opus Finanţele şi GS Mobile. Soarta meciului a fost decisă încă din prima repriză, când echipa condusă de Vasile Ciolan s-a distanțat la 3-0. GS Mobile a marcat pentru 3-1 și a avut ocazia să revină la o bară a lui Necula. Finanțele au marcat de încă trei ori în actul secund, impunându-se la final cu 6-3. Vasile Ciolan a obținut și premiul fair-play al competiției. Primele patru clasate au obținut cupe și mingi din partea organizatorilor. (D.C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.