Sport

Finanţele au câştigat derby-ul etapei la Cupa Adi Olteanu

Dan Chiriac
15 ian 2018 968 vizualizări

Duminică seara, la Sala Polivalentă din Focşani a avut loc etapa a doua de la Cupa Adi Olteanu. Foresta Gugeşti, a opta echipă ce va participa la întrecere, a întâlnit în primul meci formaţia Poliţiei. Campioana de anul trecut a făcut deja uitată înfrângerea din prima rundă şi a obţinut o victorie clară, scor 9-2. A fost un meci la discreţia poliţiştilor, care nu au avut nicio emoţie într-o partidă în care a rulat întreg lotul. Este de remarcat revenirea după trei ani pe teren a lui Petrică Ioan, un jucător foarte important pentru echipa Poliţiei. Acesta nu a mai jucat în ultimii ani după ce a suferit o accidentare la turneul de old-boys. GS Mobile a obţinut o victorie la cinci goluri, scor 9-4, în faţa celor de la Vrancea Media. Derby-ul rundei a fost partida dintre Finanţe şi Prietenii lui Adi. Ambele echipe sunt printre favoritele la câştigarea turneului. Cu un lot întări semnificativ în acest an, prin aducerea chiar de la adversarii de duminică a lui George Sîrbu şi Adrian Toma, Finanţele a obţinut a doua victorie consecutivă, scor 8-1. Prietenii lui Adi au rămas şi fără unul dintre jucătorii de bază, accidentat, chiar din prima repriză. Finanţele au condus cu 3-0 încă din startul partidei, reuşind alte cinci goluri până la final. Doctor GSM şi Soveja au încheiat nedecis 2-2. Cupa Adi Olteanu la minifotbal va programa în această iarnă ediţia a doua. Întrecerea este destinată jucătorilor de peste 40 de ani (născuţi 1978) şi este organizată de Jani Oltianu şi omul de afaceri Vasile Roşca împreună cu Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Vrancea. (Dan CHIRIAC)

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.