Sport

Finanţele au câştigat Cupa Adi Olteanu la minifotbal

Dan Chiriac
15 apr 2018 2468 vizualizări

Finanţele au câştigat ediţia a doua a Cupei Adi Olteanu la minifotbal după ce au trecut în finală cu scorul de 3-2 de GS Mobile. Verdictul final era unul aşteptat în condiţiile în care echipa condusă de Vasile Ciolan a avut evoluţii foarte bune în întrecerile precedente de old-boys, iar la această ediţie a reuşit trei transferuri de marcă, portarul George Sîrbu, declarat cel mai bun portar al turneului, Adrian Toma şi Alexandru Mălinaş. De altfel, Toma a fost omul decisiv al finalei, marcând o dublă şi pasând decisiv la al treilea. Finanţele au condus cu 3-0, iar GS Mobile a avut un final de joc mai bun şi a revenit pe tabelă. Lotul echipei campioane îi cuprinde pe următorii: George Sârbu, Vasile Ciolan, Ion Sima, Victor Bucur, Dan Muscalu, Bogdan Tuchiluş, Sorin Rusu, Sorin Gîrboiu, Dragoş Mocanu, Alexandru Mălinaş, Adrian Toma, Puiu Călin, Liviu Rusu, Ionel Naltu, Daniel Ciobănică, Mihai Lazăr, Victor Bulimej şi Costel Isticioaia. După locul trei de anul trecut, Finanţele au urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului la capătul unui turneu perfect, în care au câştigat toate meciurile. Excepţia a fost doar în semifinale, cînd echipa pregătită de Vasile Ciolan a terminat la egalitate, 3-3 cu Soveja şi a avut o serie de opt lovituri de pedeapsă până la golul calificării reuşit de Tuchiluş. În deschidere, de la ora 18.00 s-au duelat Soveja şi Doctor GSM în finala mică. Doctor gSM s-a impus cu 3-2. La ora 15.30, la cimitirul Sudic, organizatorii au depus o coroană de flori la mormântul fostului fotbalist Adi Olteanu. Întrecerea este destinată jucătorilor peste 40 de ani şi este organizată de Jani Olteanu. Clasamentul sezonului regulat a fost următorul: Finanţele 21 puncte, urmată de GSM 18 puncte, Doctor GSM 11p, Soveja 10p,  Prietenii lui Adi 10p, Poliţia 9p, Vrancea Media 3p şi Foresta Gugeşti 0 p.  Prima semifinală a opus Finanţele şi Soveja. Prima echipă s-a impus după executarea loviturilor de departajare. În a doua semifinală, GSM a trecut cu 3-0 de Doctor GSM. (D.C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.