Sport

CSM Focșani 2007 a câștigat Champions Trophy 2018 Qualification Brașov

Dan Chiriac
3 mai 2018 2243 vizualizări

Grupa 2006 de CSM Focșani 2007, pregătită de profesorii Mircea Lazăr și Valentin Stoian, a câștigat trofeul Champions Trophy 2018 Qualification Brașov. În urma succesului obținut, grupa 2006 s-a calificat la turneul internațional, de la Sarajevo, unde vin câștigătoarele din fiecare țară din centrul și sud-estul Europei. De remarcat este că la acest turneu echipa focșăneană nu a primit niciun gol. De asemenea, grupa 2006 este calificată și la Cupa Hagi Danone (turneul final la categoria de vârstă 2006). CSM Focșani 2007 se află înt-o companie selectă alături de CSA Steaua, Dinamo București, New Star București, Luceafărul Severin, gazda turneului Academia Hagi și încă șase echipe școlare venite în urma unor turnee de calificare. Jucătorii acestei grupe sunt în vizorul unor echipe din țară și din străinătate. Jucătorii pregătiți de Mircea Lazăr și Valentin Stoian au arătat din nou că fomrează o grupă foarte valoaroasă, ce are în plamares un titlu național și unul de vicecampioni naționali. Acești jucători au evoluat la Mundialitto și pot avea rezultate foarte bune dacă vor avea în continuare sprijinul necesar din partea clubului CSM 2007.  

Rezultatele de la Brașov:

CSM Focșani 2007 victorii cu:

AS SR Brașov 6-0

Codlea Brașov1-0

Bubu Bacău 9-0

Tâmpa Brașov 2-0

În semifinale: 3-0 cu Corona Brașov

Finala: 1-0 cu Sparta București

Lotul echipei este format din Roberto Ionescu, Andrei Chiriac, Theodor Dănilă, Rareș Fătu, Călin Badașcă, Mario Epure, Lorenzo Stoica, Sebastian Moldoveanu, Rareș Maieschi, Robert Necula, Alin Cherciu, Andrei Racoviță, Cristian Ciobanu, Robert Croitoru, Darius Seserman. (D.C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.