Sport

A doua victorie la Turneul Final de volei feminin junioare pentru CSȘ Academika Focșani

Ziarul de Vrancea
21 mai 2023 887 vizualizări
În penultimul meci al turneului final de volei junioare, disputat sâmbătă 20 mai 2023 CSȘ Academika Focșani a învins CSM București cu scorul de 3-0 la seturi (25-19, 25-20, 25-13).
 

 Duminică 21 mai 2023 urmează meciul de la ora 10:00 cu Dinamo București pentru medalii. 

Ca urmare a rezultatului obținut sâmbătă 20 mai 2023 în meciul cu formația CSM București , CSS Academika Focșani a acumulat 7 puncte in clasament si a rămas pe locul 4.

Text informații + foto:Volley Focsani

Reamintim că în meciul al treilea al turneului final de volei junioare de la Târgu Mureș, disputat vineri 19 mai 2023, echipa CSȘ Academika Focșani a fost învinsă de formația gazda Clubul Sportiv Universitar(CSU) Târgu Mureș cu scorul de 3-0 la seturiîn al doilea meci al Turneului Final, disputat joi 18 mai 2023, echipa CSȘ Academika Focșani a reușit să facă un meci spectaculos și să smulgă un punct echipei LPS Cluj Napoca, partida terminându-se 3-2 pentru clujence, după ce voleibalistele focșănence au intrat mai greu în meci, primele două seturi fiind adjudecate categoric de ardelence. (25-12, 25-13, 24-26, 21-25, 15-6).În urma acestui rezultat CSȘ Academika Focșani a acumulat 4 puncte iar LPS Cluj Napoca 5 puncte.Echipa de volei junioare a CSȘ Academika Focșani a obținut 3 puncte în primul meci al Turneului Final de la Târgu Mureș disputat miercuri, 17 mai 2023 împotriva formației CTF Mihai l București, învingând cu scorul de 3-0 (25-17, 26-24, 29-27).Echipa CSȘ Academika Focșani s-a calificat la turneul final de volei junioare al campionatului național în urma turneului semifinal de la Focșani disputat în perioada 28.03- aprilie 2023.Turneul semifinal s-a disputat la Sala Polivalentă din Focșani, participante fiind echipele CSM București, CSS Academika Focșani, CSS Târgoviște și CSS Sighetu Marmației. La turneul final s-au calificat primele două clasate în turneul semifinal de la Focșani, respectiv CSM București și CSȘ Academika Focșani.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.