Sport

Două partide din Superliga Vrancei au loc azi de la orele 14.00

Dan Chiriac
22 nov 2013 424 vizualizări
Maine se dispută partidele din turul doi al Cupei Romaniei

Azi, de la orele 14.00, au loc două partide restanţă din Superliga Vrancei. Astfel, pe stadionul din Jariştea se vor întalni Unirea Ţifeşti  şi Energia Vulturu. Oaspeţii au ocazia să urce pană pe locul patru în clasament în cazul unei victorii concludente, dar gazdele au nevoie de cele trei puncte pentru a ieşi din zona periculoasă a clasamentului. Tot azi se joacă şi partida Young Stars Panciu – Victoria Gologanu, amanată săptămana trecută în condiţiile în care toată echipa gazdă a participat la înmormantarea fostului primar Ion Petre. Păncenii vor încerca azi să termine cu o victorie un tur de campionat foarte bun, în care au pierdut doar două puncte, în partida cu Energia Vulturu. Oaspeţii, aflaţi în subsolul clasamentului, vor încerca să producă surpriza pe terenul liderului. În acest moment, în clasament, YS Panciu are  28 puncte, urmată fiind de Selena Jariştea – 27 puncte şi Euromania Dumbrăveni, 23 de puncte.  În deschiderea meciurilor de seniori, de la orele 12.30,  se vor desfăşura şi cele două partide restanţă din cadrul campionatului de juniori A1 . Maine, cu începere de la orele 11.00, vor avea loc şi partidele din turul doi al Cupei Romaniei. Programul meciurilor este următorul: ASS Victoria Pufeşti – Unirea Milcovul, Dinamo Tătăranu – Şoimii Mirceşti, Viitorul Vîrtesşoiu – Voinţa Răstoaca. FC Unirea Focşani este calificată direct în turul trei. Neprezentarea echipelor atrage penalizarea cu şase puncte în campionat şi o amendă stabilită conform ROAF. Partidele se vor juca într-o singură manşă. Baremul de arbitraj se va achita înainte de joc, cate 120 de lei plus 1/2 din  transport, de fiecare echipă. Asistenţa medicală şi toate măsurile de ordine vor fi asigurate de echipa organizatoare. Dacă la finalul meciului scorul este egal se vor juca două reprize de prelungiri a 15 minute. Dacă egalitatea va persista se vor executa lovituri de departajare. Cele patru echipe calificate din faza a doua şi cele 12 formaţii din Superliga Vrancei vor juca în turul trei al Cupei Romaniei, pe 30 noiembrie. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.