Sport

Familia Samoilă îşi botează băieţelul

Dan Chiriac
23 oct 2013 965 vizualizări
Fostul căpitan al echipei de volei fete CSM 2007 Focşani , Adina Sava Samoilă, şi soţul său, antrenorul Alin Samoilă, îşi vor boteza sambătă băieţelul.

La finalul lunii iulie, fiul celor doi, Nicolas, s-a născut la o clinică din Bacău, acolo unde mama şi copilul au avut toate condiţiile necesare. Adina Samoilă Sava a renunţat la finalul anului trecut la activitatea sportivă, după ce a aflat că este însărcinată. Celor doi soţi, venirea pe lume a micuţului Nicolas le-a schimbat viaţa. Vineri, micuţul Nicolas va primi botezul creştinesc la Biserica din cadrul Brigăzii 282 Mecanizată. Naşii micuţului vor fi soţii Mogda, cei care i-au cununat şi pe soţii Samoilă. Sambătă, la restaurantul Antal Queens din Goleşti va avea loc şi petrecerea la care este aşteptată să vină o mare parte din lumea sportului. Echipa de volei CSM 2007 Focşani, o parte din arbitrii vranceni, colegii de antrenorat al tatălui, dar şi directorul clubului CSM 2007, Marian Rădulescu, şi preşedintele AJF Vrancea, Dan Dumitru, sunt aşteptaţi la fericitul eveniment. Tatăl băiatului, Alin Samoilă, va avea duminică un alt test foarte important. Antrenor la LPS Focşani, acesta va disputa derby-ul seriei la juniori B în compania celor de la Dinamo Oneşti. O victorie în faţa băcăuanilor ar fi probabil un frumos cadou pentru Alin Samoilă. În acest moment, cele două echipe se află pe primele două poziţii în clasamentul seriei a doua. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
VIP uri vrancene!!!, acum 3837 zile, 16 ore, 56 minute, 52 secunde
Asta chiar ca e o "stire". Poate o inregistrare video cu fotbalistul dovedea ce vedete avem in comuna Focsani. E jenant ca a acceptat sa foloseasca imaginea copilului pt a-si face reclama.
Pelikan, acum 3837 zile, 18 ore, 6 minute, 57 secunde
O chestie care nici nu mă privește pe mine sau pe alți cititori ! Este o știre pentru neamurile lor băgată in paginile ziarului care poate era mai interesant dacă informa cititorii de ce a citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.