Sport

După victoria de luni, echipa de futsal fuge în cantonament la Gălăciuc

Dan Chiriac
10 sep 2013 407 vizualizări
Progresul Focşani - Sportiv Tîrgovişte 6-2(2-2), în liga întai de futsal u jucătorii vor pleca într-un cantonament de patru zile

Echipa de futsal Progresul Focşani a caştigat cu 6-2 luni seara partida din cadrul etapei a doua a ligii întîi, dar au existat şi motive de nemulţumire din partea antrenorilor. Petrache Gurguiatu şi Elvis Ilaş au remarcat că încă se ratează din poziţii de superioritate numerică şi se fac greşeli care pot decide soarta unui joc. „Am început foarte bine meciul, am condus cu 2-0, am ratat cinci ocazii clare, de superioritate numerică şi apoi pană la pauză am fost egalaţi. Nu pot fi mulţumit de acest lucru, dar în repriza a doua jucătorii au arătat adevărata valoare. Am dominat foarte clar jocul şi nu cred că s-a pus problema învingătoarei. Este de remarcat evoluţia întregii echipe. Chiar dacă nu suntem foarte bine pregătiţi, am reuşit să caştigăm şase puncte în primele două etape”, ne-a spus Petrache Gurguiatu, antrenorul focşănenilor. De remarcat este revenirea lui Emil Burcăcel în lotul Progresului Focşani. După ce a jucat în anii precedenţi la Moldocor Piatra Neamţ şi United Galaţi, Burcăcel a revenit la începutul campionatului acasă. Iar atacantul a adus din nou aminte de evoluţiile foarte bune ale sale, reuşind să marcheze de trei ori în repriza secundă. Aşa cum în urmă cu cinci ani reuşea să transforme trei lovituri de la 10 metri în două minute şi să întoarcă soarta meciului cu United Galaţi, tot aşa, acum, Burcăcel a fost omul cu golul. Cele trei reuşite din actul secund au închis meciul.
 

 

Cantonament de patru zile la Gălăciuc


Echipa de futsal va avea o vacanţă de două săptămani în condiţiile în care campionatul intern este întrerupt pentru o activitate a echipei naţionale. Va fi însă o vacanţă activă. Jucătorii vor urca la munte, cel mai probabil începand de duminică, pentru un mini-cantonament de patru zile. Jucătorii îşi vor încărca bateriile pentru partidele următoare din campionat. „Ne aşteaptă un meci foarte greu la Deva. Este o formaţie puternică, care s-a întărit în această vară cu mulţi jucători experimentaţi. Matei sau Lupu sunt jucători de echipa naţională. Vom încerca însă să facem o figură frumoasă şi, de ce nu, să obţinem punct sau puncte”, ne-a mai spus Petrache Gurguiatu. Luni seara, focşănenii au întalnit la Sala Polivalentă pe nou promovata Sportiv Tîrgovişte. Dumitriu în minutul 6 şi Sorin Popa – 8 au dus scorul la 2-0. Cernea – 15 şi Olteanu – 20 au egalat situaţia pe tabelă pană la pauză. Repriza a doua le-a aparţinut în totalitate gazdelor care au marcat de patru ori prin: Emil Burcăcel – 3 şi Stanciu. Meciul a fost condus de Daniel Deca – Brăila şi Sebastian Capţan – Galaţi, iar rezervă Marian Carp. Observator de joc a fost Vasile Donţu – Galaţi. Progresul a jucat cu următorii jucători: Borş, B. Sava, Ungureanu, Ilaş, Burcăcel, S. Sava, Stanciu, Bîra, Ungureanu, Joghiu, Dumitriu, Sorin Popa. Oaspeţii au replicat cu: Chivuleicu, Bica, Iordache, Olteanu, Petre, Cernea, Motan, Seran, Rusu, Matei, Zaharia, Pantea, Buhuş, Cîrlan. Conducerea clubului Progresul Focşani a anunţat că începand de la partida următoare desfăşurată pe teren propriu va organiza la finalul meciurilor conferinţe de presă pentru a discuta pe marginea partidelor echipei. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.