Sport

Euromania Dumbrăveni a produs surpriza etapei

Dan Chiriac
8 sep 2013 2487 vizualizări
Echipa pregătită de Daniel Bănică s-a impus clar, 4-0, la Jarşitea.Partida Unirea Ţifeşti - Energia Vulturu a fost amanată la solicitarea ambelor echipe

Sambătă s-au disputat partidele primei etape a Superligii Vrancei. Cinci partide au compus prima etapă, în condiţiile în care partida dintre Unirea Ţifeşti şi Energia Vulturu, programată iniţial pentru duminică, a fost amanată la solicitarea ambelor echipe. Bomba etapei a explodat la Jariştea. Echipa gazdă, considerată de mulţi ca marea favorită la caştigarea campionatului, nu a putut ţine piept unei formaţii care a luptat pentru fiecare minge. Oaspeţii, pregătiţi de Daniel Bănică s-au impus cu 4-0, un scor imposibil de anticipat înaintea jocului. Gazdele au recunoscut cu fair-play superioritatea adversarului în partida de sambătă. Formaţia pregătită de Octavian Bucătaru vrea însă să-şi ia repede revanşa în faţa fanilor, poate chiar runda viitoare, cand evoluează în deplasare la Vulturu. Surprinzător este că echipa din Dumbrăveni a pierdut în urmă cu trei zile, cu 0-2, un amical cu Victoria Gugeşti, iar toată lumea o dădea victimă sigură în jocul din prima etapă. Victoria Gugeşti a demonstrat că este în formă foarte bună şi a obţinut un succes clar în faţa noi promovatei Victoria Gologanu. Cate două goluri pe repriză au marcat gazdele. AS Cîmpineanca şi Voinţa Cîrligele s-au anulat reciproc şi au terminat nedecis duelul direct. AS Suraia a început în forţă şi a marcat şase goluri în poarta lui Aldea, fostul portar de la Naţional Goleşti. Acesta a fost eliminat de pe teren. Young Stars Panciu a intrat mai greu în joc în partida cu FC Mărăşeşti, dar s-a dezlănţuit după pauză şi s-a impus cu 6-0. După rezultatele din prima etapă, sezonul din Superligă se anunţă foarte echilibrat. (Dan CHIRIAC)


Rezultatele primei etape:
Etapa1:


Victoria Gugeşti – Victoria Gologanu 4-0
Selena Jariştea – E. Dumbrăveni 0 -4
AS Campineanca – Voinţa Carligele  0-0
AS Suraia – Voinţa Odobeşti 6-3
Young Stars Panciu – FC Mărăşeşti 6-0
Unirea Ţifeşti – Energia Vulturu – amanat


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.